- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stajda olsa, siz okul aracılığı ile yine bir okulun programına gitmiyor musunuz?
Öğrenci vizesi alacaksınız zaten.
sanirim maddi gucunuz olsa da ogrenci oldugunuz icin red yediniz, yoksa belirttiginiz sartlarda verilmesi lazim.
Erasmus icin ancak turist vizesine basvurmayacaksiniz ve o farkli degerlendirilecektir.Tabi yine de her ihtimale karsi erken basvurmakta fayda var.
Gidiceniz ulke hangi ulke acaba
Ciddimisiniz ya ordanmi red yedinizMacaristan
Ciddimisiniz ya ordanmi red yediniz
Ben Avusturya da yasiyorum cingene gibi hepsi cok pislik insanlar burdada cok varlar bide vizeye redmi veriyorlar allahim yarabbim..
Neyse isine yararmi bilmem canim ama yunanistan vizesine basvurabilirsin yunan veriyo sorunsuz önce yunamistana bi giri cikis yapmak gerekiyo sonrasinda ayni vizeyle istedigin avrupa ulkesine giris cikis yapabilirsin kuzenlerim busekilde bize gelmislerdi 1 ay kadar kalmislardi
Gerçekten sacmasapan ülke kadinlari burda cok afedersin genelevlerde calisiyolar.. Ülke sefillik aclik icindeki insanlar buraya kaciyo ve bu ülke Türk vatandasina red veriyo gerçekten cok sinir bozucu bi durumya aslında artık gezmek umrumda değil hevesim de kaçtı. erasmusum yanacak diye korkuyorum. yoksa çok da meraklı değilim kimsenin ülkesine gitmeye. saçma sapan ülkelerden red yiyoruz zavallı gibi.
Gerçekten sacmasapan ülke kadinlari burda cok afedersin genelevlerde calisiyolar.. Ülke sefillik aclik icindeki insanlar buraya kaciyo ve bu ülke Türk vatandasina red veriyo gerçekten cok sinir bozucu bi durum
Bende ona sinir oluyorum keyfi gelmiyo sonucta ki keyfi gitse bile sukretsinler turist geliyo diyeMacaristan bu konuda asiri asiri kati ve asiri sagci bir hukumet var diye biliyorum. Ama sonucta staj Erasmus yapiyorlarsa hala verirler herhalde...
Macarlardan türklere ne zaman hayır gelmiş. erasmus için endişelenmeyin öğrenci vizesi ile oluyor
Benim devlet memuru ve evli arkadaşıma vize vermediler geri donmeceginden korkuyoruz diye.
Vallahi yillardir tiksindim shengenden vizeden. Duymak bile tuylerimi diken diken ediyor...
Bir arkadasim var iki kere red yemişti,turla gitmek istedigi halde. Şimdi %99 vize garantili reklami veren bir vize merkeziyle basvurdu. Mesajını gorunce yazdim ne olmus diye, onda da red yemiş .
*bu arada vize tamamen sans isi. Ben mesela iki shengenimi de işsizken almistim.
Umidini yitirme yani. erasmus davetiyesi olunca onayi basarlar bakarsin (son issizligimde benim de bir kurumdan davetiyem vardi)
Bol sans
Benim devlet memuru ve evli arkadaşıma vize vermediler geri donmeceginden korkuyoruz diye.
Vallahi yillardir tiksindim shengenden vizeden. Duymak bile tuylerimi diken diken ediyor...
Bir arkadasim var iki kere red yemişti,turla gitmek istedigi halde. Şimdi %99 vize garantili reklami veren bir vize merkeziyle basvurdu. Mesajını gorunce yazdim ne olmus diye, onda da red yemiş .
*bu arada vize tamamen sans isi. Ben mesela iki shengenimi de işsizken almistim.
Umidini yitirme yani. erasmus davetiyesi olunca onayi basarlar bakarsin (son issizligimde benim de bir kurumdan davetiyem vardi)
Bol sans
Vize şartlarını vs bilmiyorum da acaba red gelme sebebi her şeye uymanız olabilir mi
Yani öğrencisiniz turistik vixe istiyorsunuz ama hesabınıza her ay yatan para, 30000 nakit vs var
Bunlar olağan durumdaki çoğu vatandaşta yok malum asgari ücret açlık sınırında
Özellikle dolu dolu gösterip vize almaya çalışıyor imajı çizmiş olabilir misiniz
Staj için eğer o kurum o ülkede muteber ise sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum
Kolay gelsin
hesap sponsorum olan babamın hesabı aslında. restorant, bar, ev - araba tapusu ne varsa gösterdik. kendi işletmeleri var. iki uni okuyorum onur öğrencisiyim. buna da red veriyorlarsa tamamen keyfi bence. Bu hayatı bırakıp Macaristana mülteci mi olacağım...
çok yazık... pasaportumuz neden bu kadar değersiz... teşekkür ederim
Anlıyorum ben sizi de malum gitmek için tüm sülaleden para toplayıp sonra gidip dönmeyenler vs var
Belli olmuyor bu işler
Bir sonraki daha kolay olur belki