Sayumi'nin ojeleri

çok kötü arkadaslar kendiniz yapmayın gidin bu tarz sadece oje süren yerler acıldı orada yaptırın erkeklerın karşısına boyle cıkmayın benden söylemesi :)

çok kötü arkadaslar kendiniz yapmayın gidin bu tarz sadece oje süren yerler acıldı orada yaptırın erkeklerın karşısına boyle cıkmayın benden söylemesi :)

Sanırım kendin yapıp bu işten para kazanıyorsun. Kuaförlerin saçını kendin boyama olmaz demesi gibi halbuki daha iyi bile yapıyoruz onlardan. Erkekler konusuna gelince de sevgilim çok da beğeniyor yaptıklarımı hele kendi emeğim diye çok seviyor başkası yapsa beğenmez

hepsi çok cici olmuş bence her daim farklılık güzeldir.çok beğendim ellerinize sağlık. ojeleri çok seviyorum bende renk renk ojelerim var. yakında ben de resmini çeker yüklerim kızlar.

Bunlar da yeni ojelerim. Sonunda nail art ojesi alabildim ve çok işime yaradılar çok sevdim

Bugün size 2 gün yaptığım ojeleri göstereceğim. İlk resimdeki ilk gün yaptığım ojelerim. Matlaştırıcı var üzerinde. İkinci resimde de ilk çalışmamı yeniden uyarladım böylece farklı farklı kullanabildim. Hem kolay oldu yeni bir çalışmaya başlamam gerekmedi, hem de hoşuma gitti. İlk resimdeki beyaz tırnaklarımı siyahla üstünden geçip puanlar yaptım. Mavilere de uçlarını french yapıp kurdele yaptım. En son da üzerine matlaştırıcı değil de parlatıcı sürdüm. Yeni gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…