bende aynen senin gibiyim... bir oje tutkunu olup çıktım.
gayette başarılısın. çalışmalarının devamını bekliyorum birde beğendiğin ve kullandığın oje numaralarını paylaşırsan sevinirim.
Çok teşekkür ederimTabii ki paylaşırım. Oje markası olarak flormar, pastel, golden rose, alix avien ve rimmel london kullanıyorum. Resimlere gelince
Birinci resimdeki pembe oje rimmel london'ın 240 numarası. Yurt dışından aldım burada var mıdır bilmiyorum. Üstündeki beyaz da çatlayan ojelerden yine buradan almadım tuhaftır markası yok. Tek beyaz ojem o vardı o zaman, ondan onu kullandım çatlamadı da zaten
İkinci resimdeki pembe alix avien 230 numara. Mavi de flormar 423 numara. İkisi de tek kat. Puanları flormar 310 ile yaptım. Çiçeğin kendisi aynı pembeden. Yaprakları ise alix avien shine plus serisinden 50 numara.
Üçüncü resimdeki kahverengi flormar 413, tek kat kullandım. Pembe ise golden rose 79 numara. Çiçeğin dalları yine alix avien shine plus 50 numaradan ortasındaki sarı da aynı serinin 60 numarası.
Umarım açıklayıcı olmuştur. Bir sorunuz varsa lütfen sorun
bunlardan bende alacağım.yalnız ben senin gbi tırnak süslemesi yapmıyorum.bloglardan takip ediyorum gerçekten çok ilginç çalışmalar yapıyorlar.hatta bu işin özel aparatları var.dışardan bakınca bu kağıda süslü şekiller çizmeye yarayan plastik aletlere benziyorlar.
Ben tel toka, kürdan ve benzeri şeylerle kendim çiziyorum. Senin dediğine sanırım konad deniyor.
canım çok hoşolmuş kardan adamlara bayıldım bence hiç de acemi gibi görünmüyorsun yetenek işi birazdaben kendim düz oje sürüyorum sadece öle desenlere ancak bakıyorum o yetenek yok bende
Sayfamın takipçisi olmasa daçalışmalarıma devam etmekteyim. Bu da penguenlerim.
Eki Görüntüle 363505 Eki Görüntüle 363506 Eki Görüntüle 363507
Sol elle çizmek büyük problem ama biraz pratikle başarılabiliyor. O yüzden sağ elimi de çektim bu sefer göstermek için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?