Sayumi'nin ojeleri

Sayumi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
183
1
116
İstanbul
Eveeet. Sonunda ben de aranıza katıldım. Konularınızı okuyarak, internette de bayağı dolaşarak bir ojeci de ben oldum. Ki oje alıp alıp kullanmayan, tırnaklarına özen göstermeyen ve hiç uzatmayan birisiydim. Şu an da tırnaklarım kısa ve fazlasıyla acemiyim de ama çalışmalarımı paylaşmak istedim

bende aynen senin gibiyim... bir oje tutkunu olup çıktım.
gayette başarılısın. çalışmalarının devamını bekliyorum birde beğendiğin ve kullandığın oje numaralarını paylaşırsan sevinirim.

Çok teşekkür ederim Tabii ki paylaşırım. Oje markası olarak flormar, pastel, golden rose, alix avien ve rimmel london kullanıyorum. Resimlere gelince

Birinci resimdeki pembe oje rimmel london'ın 240 numarası. Yurt dışından aldım burada var mıdır bilmiyorum. Üstündeki beyaz da çatlayan ojelerden yine buradan almadım tuhaftır markası yok. Tek beyaz ojem o vardı o zaman, ondan onu kullandım çatlamadı da zaten

İkinci resimdeki pembe alix avien 230 numara. Mavi de flormar 423 numara. İkisi de tek kat. Puanları flormar 310 ile yaptım. Çiçeğin kendisi aynı pembeden. Yaprakları ise alix avien shine plus serisinden 50 numara.

Üçüncü resimdeki kahverengi flormar 413, tek kat kullandım. Pembe ise golden rose 79 numara. Çiçeğin dalları yine alix avien shine plus 50 numaradan ortasındaki sarı da aynı serinin 60 numarası.
Umarım açıklayıcı olmuştur. Bir sorunuz varsa lütfen sorun

bunlardan bende alacağım.yalnız ben senin gbi tırnak süslemesi yapmıyorum.bloglardan takip ediyorum gerçekten çok ilginç çalışmalar yapıyorlar.hatta bu işin özel aparatları var.dışardan bakınca bu kağıda süslü şekiller çizmeye yarayan plastik aletlere benziyorlar.

Ben tel toka, kürdan ve benzeri şeylerle kendim çiziyorum. Senin dediğine sanırım konad deniyor.

canım çok hoşolmuş kardan adamlara bayıldım bence hiç de acemi gibi görünmüyorsun yetenek işi birazda ben kendim düz oje sürüyorum sadece öle desenlere ancak bakıyorum o yetenek yok bende

Çok teşekkür ederim. Aşkımla kendimi çizdim Ben düz oje bile süremezdim sürdükçe oluyor aslında yetenek işi değildir belki de. Çalışmalarımı sırayla koydum gittikçe daha düzgün yapıyorum

Yeni çalışmam

Kötü olabilir ama zaten güzel olsun diye yapmadım sevgilim için yaptım Çok uğraştım ama Sağ elim felaket solla çizemediğim için. Ama olsun o beğense yeter

Sayfamın takipçisi olmasa da çalışmalarıma devam etmekteyim. Bu da penguenlerim.

Sol elle çizmek büyük problem ama biraz pratikle başarılabiliyor. O yüzden sağ elimi de çektim bu sefer göstermek için :)

Bugünkü ojelerimse kurbağalı :)

Yine iki elimi de çektim. Bu sefer sağ elim daha güzel oldu :) kurbağaların ağızları da hep çirkin oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…