Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar sizce sayısal mı daha iyi yoksa eşit ağırlık mı??ikisinin arasında gelip gidiyorum...yardım ederseniz sevinirim
essn o kadar da değil canım ya .Benim kızım da mühendislik okuyor ama emin ol ot gibide yaşamıyor..bi de sole bse war sayısalcılar lisede de ünwrstede de her zaman deli gibi calısırken biz est agrlıkclar her daim gezeriz sosyalligmzden asla odun wermeyiz pzt fnallerm baslmsna rgmen butun gun nette zmn gcireblio olmam da bnn en buyuk gstergesidir =) bzde braz daa yata yata geceblme gibi bi durum soz konusu sayslclarsa drmdan sunumlar yapıo raporlar hazrlıo walla =) bu acıdan da ii dsnmek gerekr eger rahat we usengec bi insansan...ben eacıyım uls ilskler okuyorum bolumumden de alanımdan da cok memnunum daa 1.snftayım ama braz is bulamama korkusu yasıyorum son gnlerde yne de bu bnm kuruntum bu sende btecek bse sen de bliosundr umarm yrdmcı olablmsmdr tatlım
aman ortmenim amacım o kdr karalamak diildi sewen insan icin zewkli olablir tabii de bn cewremden ornek weriorum muhendslkten arkadslarım olsun bolumlerden olanlar olsun ne blym eczacılık dis hekmlgnden arkdslrm olsun hepsi gecesni gndzne katıp calısıo bn cok rahatım ama aynı sklde sınfm da bnu soylemeye calıstım tabii hepsi guzel meslekler ama zora gelemeycek insanlar icin bnce bu onemli bi noktaessn kötü anatmışsın sayısalı,zordur ama bu kadar da değil,hayattan kopmazsın en azından.Ne yazık ki pek tercih edilmiyor,başarılı öğrencilerimi teşvik etmeye çalışıyorum ama onlar bile gelmek istemiyor.Koca okulda bir tane sayısal sınıfı oluyor.
essn o kadar da değil canım ya .Benim kızım da mühendislik okuyor ama emin ol ot gibide yaşamıyor..
özgrkz, bu karar senin olmalı canım iyi düşün öyle karar ver. Nelerden daha çok hoşlanırsın bir de sayısalı seçersen ve başarılı olamazsan daha sonra eşit ağirlığa geçme şansın olabiliyor sanırım .Kızımın bir arkadaşı öyle yapmıştı..