hayırlı olsun cnm tebriklerrrr darısı arkadaşlarımaAdetime daha 2 gun var ben gectigimiz hafta belirtileri yasadim akinti gogus hassasiyeti karin agrisi falan sanirim 3.4 gun erken yumurtlama oldu
inşlhhh cnm yaaaa inşlhhh sterss yokkkÇok sagol canım ins yine boşuna umitlenmiyorumdur
bnmm bata varkende böyleydiii cnmm bnmmBende habire tuvalete gidip duruyorum yıldım valla ya off
Amin canim insallah herkese nasip olsunhayırlı olsun cnm tebriklerrrr darısı arkadaşlarıma
İki üç aydır bu zamanlarda oluyo en çok iştebnmm bata varkende böyleydiii cnmm bnmm
Stres yokmu ışte o imkansız canım ya insllh olur kocama aileme supriz yapmak istiyorum çok istiyolar tabi bende oyleeinşlhhh cnm yaaaa inşlhhh sterss yokkk
Bende sürpriz yapmak istiyorum ama böyle giderse yapmicam galibaStres yokmu ışte o imkansız canım ya insllh olur kocama aileme supriz yapmak istiyorum çok istiyolar tabi bende oylee
Sen çok olumsuzsun ama canım ilk önce pskolojik olarak kendini pozitif tutman lazım böyle çökme ama tatlım senin moralede ihtiyacin var çünkü.. bana dua edin kızlar suan yaşadığım ağrıyı ona bağlamak istiyorumBende sürpriz yapmak istiyorum ama böyle giderse yapmicam galiba
Düne kadar böyle değildim adetim yaklaştıkçyaklaştıkça psikolojim bozuluyo taki bitene kadarSen çok olumsuzsun ama canım ilk önce pskolojik olarak kendini pozitif tutman lazım böyle çökme ama tatlım senin moralede ihtiyacin var çünkü.. bana dua edin kızlar suan yaşadığım ağrıyı ona bağlamak istiyorum
kafa dagıt odaklanmaa cnmmm moral çok önemliii biliyorsunnnDüne kadar böyle değildim adetim yaklaştıkçyaklaştıkça psikolojim bozuluyo taki bitene kadar
Çekirdek yiyeyim bari ☺kafa dagıt odaklanmaa cnmmm moral çok önemliii biliyorsunnn
olabilir yeme durumun nasılll hiçç gecen aylardan farklı bi durum yok muuuÇekirdek yiyeyim bari ☺
Yemeyeyim mi neden bu aralar fazlaca yiyorum var işte bu devamlı çekirdek çekiyo canım☺farklı bişey yok belim ağrıyo şuan göğüslerim hassalaşmaya başladı alıntı yoğunluğum azaldı ruhum psikolojim bedenimi terketti her an cinnet getircek gibiyim bu yani değişen bişe yok bi gülme krizine giriyorum bi sinirden yıkıyorumolabilir yeme durumun nasılll hiçç gecen aylardan farklı bi durum yok muuu
Evet fazla yemedim öylegecen ay yemek yemiyordun yani çok yemiyordun sankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?