- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
cnm eşin mi izin vermiyor pekiii yani bunun günahı olmaz bencede ama eşin istemiyorsa yapacak tek sey senin ikna edebilmenDiğer dr için çok iyi diyolar öyle ki sırayı bile zor biliyolar ama erkek ben tesettürlü olduğum için çekiniyorum bide kv ler günah diyodu 1 kere gittim ona bile çok korktum binpişman oldum günah diye sonra sordum soruşturdum diyanete göre sağlık açısından olduğu için günahı olmazmış ama hala önyargılı oldukları için gidemiyorum napcam bilmiyorum
tabi bir kontrol ettir herseyını canımBide idrar yolları enfeksiyonum mu tekrarladı ne çok sık idrara çıkıyorum deli oluyorum arada sol böbrek taraflarına kısa süreli sancı giriyo bide onun için test yaptırırım gidersem
Yoo eşim değil eşimin ailesi erkek dr a karşı biraz uzak o yüzden çekiniyorum bende tabi muayene olmak falan zor ama giderim yinede elimde razı olduktan sonra takmam gerisini de acaba gitsem mi bir iki ay daha beklesemmicnm eşin mi izin vermiyor pekiii yani bunun günahı olmaz bencede ama eşin istemiyorsa yapacak tek sey senin ikna edebilmen
Yanma falan yok ama saat başı afedersiniz tuvalete taşınıyorum geçen iki ayda böyle olmuştu heralde varsa bile fazla ilerlememiştirtabi bir kontrol ettir herseyını canım
ya daha gençsin canım belki sadece beklemen gerek bu kdr ugrastıgın seylerde sana sorun yaratıyor olabılırVe size bişey daha söyleyeyim burda bi dr in özel muayenehanesinde gittim ilk sefer sadece muayene etti 200 tl ikinci sefer yine bir muayene ona da 100 tl işini iyi yapsa acımam paraya 500 iştesin 1000 iştesin veririm ama ikinci sefer yumurtada dışına kanama var dedi sonra endometriozis yani çikolata kisti var gibi dedi ben o an bittim günlerce araştırdım çocuğa engel ve tek yol ameliyat nasıl korktum anlatamam sonra o size erkek gidemedim dedim dr a gittim hiçbirşeyin yok yanıltmışlar seni dedi bir daha adım atmadım dr lardan yana şanssızım birdahaki sefere erkek olan dr u tercih edicem
Herkes öyle diyo zaten beklemek çok zor çabalıyorum bende ama o kadar istiyorum ki....ya daha gençsin canım belki sadece beklemen gerek bu kdr ugrastıgın seylerde sana sorun yaratıyor olabılır
ayy hayatımmm ben hiççç gücenmiyorum cewap vermkten ewe yeni geldim kusura bkmaBakın eğer habire sorunlarımla kafanızı ütülüyosam çok özür dilerim kusura bakmayın için içime sığmıyo çocuğum olmicak yada çok geç olucak diye çok korkuyorum hiçbişey yapamamak bana kafayı yedirtcek mahvoldum bitiğim resmen kusura bakmayın nolur
kızzz gel adanaya seni benim hicran hnma götüreyimmmmMuğlada gittim dr a oda bi sürü test yaptı testlerimize temiz dedi aylar sonra bi dr a gittiğimizde ufak da olsa problem olduğnu öğrendik eşimin sperm hareketliliği az muş eşim mahvoldu perişan gezdi iki üç gün testi yeniledik çok şükür iyi çıktı bidaha muğlaya gitmem dedim a son kez gittiğimde sabahın 6 sında yola çıktık 7nde hastaneye gittik ama dr hanım sadece randevulu hastalara bakıyomuş durumumu anlattım rica ettim ama eşi boş geri gönderdiler bilmiyorum nerdeyse bütün dr lara gittim bi burdaki erkek olan dr a gitmedim
Saol canm sizde olmasanız.....ayy hayatımmm ben hiççç gücenmiyorum cewap vermkten ewe yeni geldim kusura bkma
Gelebilsem uçarım valla☺kızzz gel adanaya seni benim hicran hnma götüreyimmmm
cnmmm sen bol bol ayakları uzat hafif yüksek olsun dinlen agır iş yapmaaaaYa kızlar benim belim çok agriyo teg kime de daha 12 gün var ama teg liseli gibi agrim kafayi yicem
ve geçmiş olsun cnmmYa kızlar benim belim çok agriyo teg kime de daha 12 gün var ama teg liseli gibi agrim kafayi yicem
Biliyorum az da olsa tanıdım seni Rabbim içindeki iyiliğe karşın bebeğimi sağ-salim versin kucağına inşallahcandan gönülden yazıyorummm adanaya yakın olsan keske gelirdin yardımcı olurdumm kuzummm
Bende habire tuvalete gidip duruyorum yıldım valla ya offYa kızlar benim belim çok agriyo teg kime de daha 12 gün var ama teg liseli gibi agrim kafayi yicem
Çok sagol canım ins yine boşuna umitlenmiyorumdurcnmmm sen bol bol ayakları uzat hafif yüksek olsun dinlen agır iş yapmaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?