- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
Batı 1 hafta geçmeden yapmam heralde hüsran oluyo sonraneyseeee sen kendinii rahatlat ii şeyler düşün hepp benn bii ihtimal diyorumm bu ayy inşlh rabbimmm keske pzts kan vermeee ihtimalin olsaydııı sağlık ocagı o dr değil ama baska hastanede olabilirr
Ayy kuzum hadi hayırlı geceler sana görüşürüz inşallahbu aralar halsizlik ve uyku halleriii bastırıyoorr canlar ben müsadenizleee gözlerrr hafif hafif süzülüyorrr....
İyi gecelerallaha emanetsinizzz iyi gecelerrrrr
inşlhhhh vardr cnmmm iidüşün lütfennnn...Batı 1 hafta geçmeden yapmam heralde hüsran oluyo sonra
Denerim canm dağılan ümit kırıntılarını toplayayım sağdan soldan ☺inşlhhhh vardr cnmmm iidüşün lütfennnn...
Iyi gecelerrallaha emanetsinizzz iyi gecelerrrrr
Iyi gecelerrallaha emanetsinizzz iyi gecelerrrrr
Canm sıcak tut kendini ağrın fazlaysa bi dr a git istersen bende çok şiş hissediyorum kendimi☺Kızlardır hala belim çok agriyo regli mi olcam yoksa
Çok canım ya 2 gündür belim agriyo bugün sırtında ağrımaya başladı bide kabiz basladi şimdi kramplar giriyo karnimCanm sıcak tut kendini ağrın fazlaysa bi dr a git istersen bende çok şiş hissediyorum kendimi☺
Bi test yapsana hamile olabilir misin acaba☺Çok canım ya 2 gündür belim agriyo bugün sırtında ağrımaya başladı bide kabiz basladi şimdi kramplar giriyo karnim
Ya cok istiyorm yapmak ama korkuyorm üzülürüm diyeBi test yapsana hamile olabilir misin acaba☺
Aslında ümitlenmekten iyi oluyor ben yaptım negatif çıktı en azından boşa strese giripte yine adetimi geciktirerek eziyet etmedim kendime herşetin hayırlısı kuzum alan da allah veren de allah yoksada vardır rabbimin bi bildiği üzme tatlı canını☺Ya cok istiyorm yapmak ama korkuyorm üzülürüm diye
Oda doğru haklisin arkadaşlarım 4 gun kala falan yap dediler bir hafta daha beklim dedim bendeAslında ümitlenmekten iyi oluyor ben yaptım negatif çıktı en azından boşa strese giripte yine adetimi geciktirerek eziyet etmedim kendime herşetin hayırlısı kuzum alan da allah veren de allah yoksada vardır rabbimin bi bildiği üzme tatlı canını☺
Bat ne zamanOda doğru haklisin arkadaşlarım 4 gun kala falan yap dediler bir hafta daha beklim dedim bende
inşlhhh cnmmmm yaz sonuçlarınııııkızlar bata 12 gün var heyacan dolu günler çok cabuk gecsin inşallah ve güzel sonuclar alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?