aslında ben bir ara sunu okumustum pko goruntusu olan kadınlarda daha cok yumurta olurmus yani hamile kalma sansı fazlaymıs benimde 3. ay falandı yani duzenli denedigimizBenim hormonlar normal adet düzenli ama pko görüntüsü var canım bende de.. benim tam anlamıyla ilk ayım ama teorikte 2. Korunmadığımız ay canım ... inş güler yüzüm bekletmeden allahım
Canım inşallah öyledir de gözümde koymaz rabbim çok istiyorum .. özel bişe yaptın mı canım ilişki sonrası öncesiaslında ben bir ara sunu okumustum pko goruntusu olan kadınlarda daha cok yumurta olurmus yani hamile kalma sansı fazlaymıs benimde 3. ay falandı yani duzenli denedigimiz
yok yapmadım hatta bes dakika falan durdum kalktım kafama cok takmadım bide ben 2-3 ay once cok kafaya takardım biraz saglık sıkıntım oldu o andan sonra hic umursamadım sanırım bu sebeple oldu ne kdr cok dusunursen olmuyor:)Canım inşallah öyledir de gözümde koymaz rabbim çok istiyorum .. özel bişe yaptın mı canım ilişki sonrası öncesi
Allah sizede nasip etsin canımAy maşallah kabak gibi çıkmış ikinci çizgi hayırlı olsun canım☺
Amin inşallahYa canımsın çok sevindim gerçekten darısı bize olsun hcg testinde pozitif görmenin inşallah C CilekRecelim
Allah sizede nasip etsin canım
Bende anlamadım valla tamam alcam yarın korkudan ne zaman yaparım bilmiyorum☺üzgün üye derkennn n olduuu anam yarın al bak bende usg fotosu atacamm n olurr yap umut iyidir istemek sahip olmanın yarısıdır...
ferah tut içiniiiBende anlamadım valla tamam alcam yarın korkudan ne zaman yaparım bilmiyorum☺
Valla şuan bişey düşünemicel kadar yoruldum zaten mantı yapıyorum bi saattir kollarım yoruldu☺ferah tut içiniii
kız yormaaa kendiniiiiValla şuan bişey düşünemicel kadar yoruldum zaten mantı yapıyorum bi saattir kollarım yoruldu☺
Sipariş ya yarın versem iyi olur diye yapıyorum eşim yardım ediyo sağolsun ☺kız yormaaa kendiniiii
ek işmi kuzumm allah yardımcın olsunnnnnSipariş ya yarın versem iyi olur diye yapıyorum eşim yardım ediyo sağolsun ☺
ek işmi kuzumm allah yardımcın olsunnnnn
Kuzuuuu kalk git eczaneye hadiSaol canm eşime destek olmaya çalışıyorum
Sen nerdesin canım hastaneye ne zaman gidiyosunvala yaaa hadi kız C CilekRecelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?