sayılı günler (bat)13 gün var..

Benim hormonlar normal adet düzenli ama pko görüntüsü var canım bende de.. benim tam anlamıyla ilk ayım ama teorikte 2. Korunmadığımız ay canım ... inş güler yüzüm bekletmeden allahım
aslında ben bir ara sunu okumustum pko goruntusu olan kadınlarda daha cok yumurta olurmus yani hamile kalma sansı fazlaymıs benimde 3. ay falandı yani duzenli denedigimiz

aslında ben bir ara sunu okumustum pko goruntusu olan kadınlarda daha cok yumurta olurmus yani hamile kalma sansı fazlaymıs benimde 3. ay falandı yani duzenli denedigimiz
Canım inşallah öyledir de gözümde koymaz rabbim çok istiyorum .. özel bişe yaptın mı canım ilişki sonrası öncesi

Canım inşallah öyledir de gözümde koymaz rabbim çok istiyorum .. özel bişe yaptın mı canım ilişki sonrası öncesi
yok yapmadım hatta bes dakika falan durdum kalktım kafama cok takmadım bide ben 2-3 ay once cok kafaya takardım biraz saglık sıkıntım oldu o andan sonra hic umursamadım sanırım bu sebeple oldu ne kdr cok dusunursen olmuyor:)

üzgün üye derkennn n olduuu anam yarın al bak bende usg fotosu atacamm n olurr yap umut iyidir istemek sahip olmanın yarısıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…