- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
- #7.401
önce evlendirelim seni de teyze olduğumuz günde gelir inşallahh
İnşallah canım ben kaçıyorum şimdi öptüm hepinizi bu gece mathilda gece gece buralardayım bı böyle biline
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önce evlendirelim seni de teyze olduğumuz günde gelir inşallahh
inşallah sarduşum inşallah
amin canım vala gaynanamla, kayınpeder eşimden daha çok üstüme düşerler.. çok saolsunlar..
sizede öyle kaynana,kaynata dilerim
gel kız ben öğlen yimeği yicem birazdan sende benimle kahvaltı yap
İnşallah canım ben kaçıyorum şimdi öptüm hepinizi bu gece mathilda gece gece buralardayım bı böyle biline
tamam balım gece bekliozz ona göre
çok öptm görüşürüz..
bende kaçimde işlerimi bitirim..
amin canım amin eğer karşı taraftan beklediğim sevgiyi sıcaklığı görürsem .
kendi annem babam gibi severim inşallahh seninkiler gibi iyi insanlardır kaynanam azıcık fena birine benziyo ama bilemiycem sevdiceğim sen abartıyosun annem seni çok benimsedi diyo
geliyim kız valla 4 saat kadr bekle beniii
benimde ısıtıcım çalıştı biraz ısınıp yemek yiyeyim çok acıktım yemek konusu açılınca
inş canım ilerleyen zamanlardada anlaşırsınız
ne 4 saati eskişehir kazan kestirmesi var, özel arabayla seni 1-5 saate aldırırrımm
tamam kuzucum hadi çok öptm seni akşam gene görüşürüz..
afiyet olsun, kip
ay ay inşallah
kız ben eskişehirdemiyim hıı
yaa nirdesin kiii
ben geldiim herkes gitmiş ki :26:
merhaba ben varım .
seni tanımıyorum ama yazmak istedimm :26:
yaa nirdesin kiii
evet evet öyle oldu birazcanım ya biz hep karşılaşıyoruz di mi tanışamadık ama Ben Özlem Ant'da yaşıyorum 18 yaşındayım sen ?
evet evet öyle oldu biraz
bende aleyna 20 yaşında sayılırm daha tam giremesem de :) aslen adanalıyım ama niğde de yaşıyorum su anda
okuyormusun özlem hemşiresin galiba
Evet hemşireyim yok şu an okumuyorum da çalışmıyorumda üni sınavına gireceğim bu yıl bir ay sonrada işe başlıyorum inş.