- 6 Aralık 2012
- 3.711
- 6
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
- #7.421
Nevşehirde kiii
Evet kizlar bekliyorum hepinizi nevşehire
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevşehirde kiii
Evet kizlar bekliyorum hepinizi nevşehire
herkeslere merhaba
merhaba beyza hoşgeldinn
hoşbulduk nasılsın
neler yaptın bugun
iyiyim teşekkür ederim sen nasılsınn :)
napıyım tatlım bugun kuzenimi görmeye gittim bebek daha çok özlemiştim ama bir yandan da dondum onun haricinde evdeydim bütün gün
şimdide yarın sevgilime buluşacaĞIM da saçlarımı ne yapsam diye düşünüyordum :26:
sen napıyosun bakalımm :)
keyfin iyi değil gibi birşey mi oldu :105:hiç takılıyorum işte buralarda
saçların uzunsa güzel bir fön çek
natural bir makyaj falan süper olur
keyfin iyi değil gibi birşey mi oldu :105:
uzun tatlım belimde ama bana düz saç fazla yakışmıyor daha çok düzleştirip maşa yapıyorum ama bilemedim şimdide
makyaj da pek sevmiyorum gözlerimin üzerine bir eyeliner bir allık bir ruj tamam dır :) :)
hasretlik ne var ne yoksa alıyo götürüyor benden
hasretlik ne var ne yoksa alıyo götürüyor benden
Benimde yeğenim uzakta çok özlüyorum onu benim yanımda büyüdü 4yaşına kadar kendi çocuğum gibi öyle özlüyorum ki her yerde onun fotoğrafları başka bişey özlemek görememek
kesinlikle öyle
aklıma geldikçe burnumun direği sızlıyor
sende hoşgeldin neler yapıyorsun
Benimde öyle bana 2.annem diyo sıpam :)
Hoşbulduk canım akşamları bir ayrı sıkılıyorum vakit geçmiyo sen ne yapıyorsun :)
takılıyorum
bir şeyler okuyorum
falan filan
oo çok güzel bir mesleğin var .. o zaman sağlık meslek lisesi çıkışlısın sanırım değil mi benim de hayalim hep sağlık üzerine olmuştu ama kısmet olmadı işte
Ünv. sınavında hangi bölümü sececeksin zaten hemşire değilmisin canım tam anlayamadım da :26:
herkeslere merhaba
Evet bende çok seviyorum bu mesleği Zaten hemşireyim ama okumak güzel şey öyle değil mi
Tıbbi laboratuvar olabilir yine sağlık üzerine bir bölüm seçmek var aklımda bakalım
tıp okusana
çok güzel meslek
Tıp için insanlar gecelerini gündüzlerine katıyorlar bir anda verilecek bir karar değil bu heleki bu kadar az zaman kalmışken mümkün değil
kesinlikle öyle
aklıma geldikçe burnumun direği sızlıyor
sende hoşgeldin neler yapıyorsun
Benimde öyle bana 2.annem diyo sıpam :)
Hoşbulduk canım akşamları bir ayrı sıkılıyorum vakit geçmiyo sen ne yapıyorsun :)
Evet bende çok seviyorum bu mesleği Zaten hemşireyim ama okumak güzel şey öyle değil mi
Tıbbi laboratuvar olabilir yine sağlık üzerine bir bölüm seçmek var aklımda bakalım