Saygısız, terbiyesiz üst kat komşu

Su tabancasına basın salçayı diyeceğim ama bu kez daha fazla pislik yapar, çirkefleşir falan, üst katta oturduğu için kozlar onun elinde...
İnsanı böyle çocukça şeylere sevkediyorlar ya, günahları onların olsun.

Bunlar zaten Allahindan buldular ikisini de işten çıkardıklarını duydum.Daha beter olsunlar. Eşim de senden korkulur diyor.Beddualarim tutuyor her kine ettiysem.
çatıya çıkma şansınız var mı? aynı şeyi çatıdan yapsanız. güzel bir kısas olurdu.

Aynı tür cinsten benim üstümde de var.Yaz kış topuklu terliklerinin sesiyle yaşarız.Aşağıda insan mı var, kim var diye düşünce yok.Getiriyor evinde serili ne varsa gümbür gümbür silkeliyor.Bir de cam açık balkon açık ,birebir pislik düşmüyor ama tozu kılı tüyü elbet geliyor.Nefret ettirdi bizi kendinden.Gece 2-3 demez sesleri hiç bitmez.Takırtısı tukurtusu,hiç esirgemez kendini ,aman ayıp olur bu saatte demez.Herşeyi kendine hak görür.Sabah 6 da temizlik yapar eşimle sesine uyanırız, Üst katta olduğu için koz onda.Bugüne kadar uyarmadık ,aman komşuyuz yüz yüze bakıyoruz diye çekindik.Artık tahammül edemiyoruz ama söylesek aramızda kötü olduğundan gıcıklığına ne yapıyorsa 10 katını yapacak.Daha çok gerginlik olacak,evimde huzursuz oturacağım.İnşallah taşınacağım ,demem o ki böyle kendiniz bilmez ,görgüden mediyenetten uzak insan her yerde var.Rabbim niyeti ve kendi iyi olan anlayışlı insanlarla karşılaştırsın .Gerçekten çok zor ,sabır falan kalmadı.Bazen o silkediği yerden kendini aşağı atasım geliyor o derece delleniyorum ,ama alttayım işte onu rahatsız edecek bi kozum yok 😌

Apartman yöneticisi apartman sakinlerini toplayıp ortak karar alarak attırabiliyor diye biliyorum. Mahkeme ile de olsa çözülür.

X