Saygısız, terbiyesiz üst kat komşu

Ilk önce insan gibi uyardım aşağıya silkelemeyin diye. Bana edepsizlik yapıyor. Önceden oturan hiç bir şey demiyormuş ben sorun çıkarıyormuşum.Sizin yaptığınız normal birseymi dedim o da evet normal diyince al o zaman pisliğini dedim attım evine o da aldı geri attı kapıyı kapattı.Baska da bir şey yapamadı.

Daha 1 saat önce üst katta oturan medeniyetsiz canlılar, sigara külü atmışlar. Çamaşır hep yanmış. Annem tek tek dolaşıp şikayet etti. Üstelik bu ilk değil. Umarım böyle medeniyetsiz kültürsüzler gider tek başlarına yaşar başkalarına bela olmazlar

Annemin üst kat komşusu yıkadıği sebzelerin sularini 5.kattan aşagı döküyordu . bazende karpuz kabuklarini arka bahceye atiyordu sinek oluyordu. Benim izinli olduğum bir gün tekrar sebze suyu dökmüs zavallı anneciğimde kadına kibarca anlatmaya calışiyor bak güzel kardesim sen benim kızım yasındasin camasitima geliyor falan diye.ben duyunca dellendim yıkadıgim bulasigin köpüklü pis suyunu 6.kattaki komsumuzun balkonuna çıkıp kadının çamaşırlarinin üstüne boca ettim. Birdaha aynisini yaparsan bulasik suyunu cok ararsin boklu su dökerim dedim. çığlık kıyamet koptu kocama sizi sikayet edicem dedi. Aksam kocasi bizim kapiya geldi babam açtı kapiyi bizden özür diledi. Ogünden sonra bir daha ayni seyi yasamadik. Bazilarina kibarlık sökmüyor
Çok iyi yapmışsın. Böyleleri ancak bu dilden anlar.

Arkadaşlar şu an hala sinirliyim ilk kez buraya yazıyorum. İstanbulda bir sitede oturuyorum. üst kattaki şahıs kaç kez uyarılmasına rağmen balkonunu yıkayıp duvarlarına su döküp benim balkonuma ve aşağıda oturanların çamaşırlarına su döküyor. O kadar sulamışki balkonu bir süre sonra balkonumun tavanından su inmeye başladı. Site yönetimine kaç kez bildirdim uyarı aldı ama değişen bir şey yok. Daha önce de balkona ve diğer odalarının camlarından üzerinde kıl, ekmek kırığı, kek parçaları olan pis halılarını silkeliyordu. Bir gün aldım ıslak mendille döktüklerini kadının yüzüne attım. Ondan sonra bir kaç kez daha yaptı onları da topladım kapısının eşiğine döktüm. Şeytan diyorki şimdide al tazzikli su tabancasını bas çamaşırlarına. Ne yapayım ben siz söyleyin?

video yada resim çekin belediyeye şikayet edin :KK12:

Arkadaşlar şu an hala sinirliyim ilk kez buraya yazıyorum. İstanbulda bir sitede oturuyorum. üst kattaki şahıs kaç kez uyarılmasına rağmen balkonunu yıkayıp duvarlarına su döküp benim balkonuma ve aşağıda oturanların çamaşırlarına su döküyor. O kadar sulamışki balkonu bir süre sonra balkonumun tavanından su inmeye başladı. Site yönetimine kaç kez bildirdim uyarı aldı ama değişen bir şey yok. Daha önce de balkona ve diğer odalarının camlarından üzerinde kıl, ekmek kırığı, kek parçaları olan pis halılarını silkeliyordu. Bir gün aldım ıslak mendille döktüklerini kadının yüzüne attım. Ondan sonra bir kaç kez daha yaptı onları da topladım kapısının eşiğine döktüm. Şeytan diyorki şimdide al tazzikli su tabancasını bas çamaşırlarına. Ne yapayım ben siz söyleyin?
Dedıgını yap camasırlarına suyu bas.
Soran olursa balkon tavanını gosterırsın.

Benim üst kattaki komşum da öyleydi sürekli su dökerdi yok bitkiyi sularken fazla taşırdım suyu yok çocuklar yaptığım Muzlu süt şeftali suyu normal su fayansı sıçrıyor fayanstan camın alt köşelerine Fransız balkon benim balkonum sürekli cam silmek zorunda kalıyordum 1 kere söyledim 2 kere söyledim 3 kere söyledim olmadı anlamıyorlar videosunu çektim gönderdim en sonunda pencerenin üstüne tente yaptırdım sutumu dökerler pislik mi atarlar benim canımı kirletmesine ne yaparlarsa yapsınlar medeniyetten yoksun insanlar apartman hayatında yaşamayı bilmeyen insanlar apartmana doluşmuş

Bir yerde okumuştum sarkan çamaşırlara ketçap sıkıyormuş 😂

Annemin üst kat komşusu yıkadıği sebzelerin sularini 5.kattan aşagı döküyordu . bazende karpuz kabuklarini arka bahceye atiyordu sinek oluyordu. Benim izinli olduğum bir gün tekrar sebze suyu dökmüs zavallı anneciğimde kadına kibarca anlatmaya calışiyor bak güzel kardesim sen benim kızım yasındasin camasitima geliyor falan diye.ben duyunca dellendim yıkadıgim bulasigin köpüklü pis suyunu 6.kattaki komsumuzun balkonuna çıkıp kadının çamaşırlarinin üstüne boca ettim. Birdaha aynisini yaparsan bulasik suyunu cok ararsin boklu su dökerim dedim. çığlık kıyamet koptu kocama sizi sikayet edicem dedi. Aksam kocasi bizim kapiya geldi babam açtı kapiyi bizden özür diledi. Ogünden sonra bir daha ayni seyi yasamadik. Bazilarina kibarlık sökmüyor
Kocasına üzüldüm ben bu olayda adam karısının rezilliklerinden ötürü özür dilemek zorunda kalmış 😐

Ilk önce insan gibi uyardım aşağıya silkelemeyin diye. Bana edepsizlik yapıyor. Önceden oturan hiç bir şey demiyormuş ben sorun çıkarıyormuşum.Sizin yaptığınız normal birseymi dedim o da evet normal diyince al o zaman pisliğini dedim attım evine o da aldı geri attı kapıyı kapattı.Baska da bir şey yapamadı.
Aa çok ilginç pisligini temizletiyor olmasından zerre utanmiyor,önceki bir şey demiyorduysa ben daha iyisini yapayım senin eve temizlige geleyim deseydiniz aa arsizlik tavan 😮

Acaba benim eski üst komşumdan mı bahsediyorsunuz diye düşündüm bir an. Ben az kalsın çamaşırlarını kesecektim.

Ben geçen gün balkonu yıkarken yanlışlıkla bir kaç damla aşağı balkonun demirine damladı utancımdan balkon yıkamayı bırakıp o demirlerdeki su damlalarının kurumasını bekledim:KK70:
Devamı:
Kurudu ama demirde iz kalacak gibiydi Allah'ım napıcam balkon da böyle kaldı zaten diye düşünürken günlük güneşlik hava birden bozdu ve yağmur yağdı balkonum da yıkandı aşağı demirde de iz kalmadı. Yeter ki niyetler iyi olsun 😊

X