Saygısız, terbiyesiz üst kat komşu

Üst komşu terörü diye birşey var ya bir de bunlar hep haklı şaşılacak şey... Benim üst komşunun da saat farketmeksizin gürültüsü ayrı, gece 3te 4te çamaşır makinesi açması ayrı, pis yemek artıklarını balkonuma silkmesi ayrı çile yani Allahindan bulsun Allaha havale ediyorum ben insanlıkla çözemedim. En üst kat bi de o ah onun da üst komşusu olsaydı ben yapacagimi bilirdim de, yok.

Insan kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmamalı ya.. Anlamıyorum bu insanları gerçekten hiç mi insan rahatsız olmaz ya ay altta insan var ay bakayım çamaşır var mı demez. Ben temizlik yaptığım zaman balkondan bakıyorum birinin çamaşırı asılı mı diye önce ve apartmanda silkeleme günleri var aslndaa heryerde olmali bu toplanıp konuşmalı ama malesef takmayan çokk..

Bu yüzden hep en üst kat tercihim. 3 senelik evliyim hayatta sofra beziymiş halıymış silkelemedim silkelemem. Alt komşumda aynıdır asağıdakine silkelemez. bu yüzden kendisi ile de çok güzel anlaşıyoruz birbirimizin sınırlarını bilip oba göre yaşıyoryz. Zaten sınır bilmeyen dağdan inip şehirde yaşayanlar apartmanda oturması lütfen. Müstakil evinde otursun halısını mı çırpıyor yününü mü yıkıyor yada kaldırıma serip halı mı yıkıyor bizi bağlamaz. Ya zaten süpürge varken halı silkeleyenleri de anlamıyorum halı silkeleme süpürgenin olmadığı zamanlarda yapılan bişeydi şimdi nis gibi bilmem kaç watt süpürgeler var anca angarya iş çıkarıp milletide rahatsız ediyorlar Bence su tabancası alın içine nescafe koyun beyaz çamaşırlarına sıkın. Bide bişey derse sen ne zaman bu hareketleri bırakırsan bende o zaman bırakırım de.

Bizim üst kattaki de artk ne yaptıysa hopladı zıpladı avizemi düşürdü. Allahtan kafamıza düşmedi.Üst katımzda oturan daymgil olduğu için bişey diyemedik ama
benim birşey dememe gerek kalmıyo 7 yaşinda ki oğlum ev eşyalarımıza çok özenlidir her gördüğünde azck az zıplayn avizemiz düşüyo bi daha ki sefere siz ödersiniz diyo 😄😁

Her şeyi kayda aldim.Resim ve videoları belediyeye yolladim.Su an beklemedeyim .Bir sey yapacaklarını sanmıyorum ama en sonunda ben katil olacağım heralde.Yaptiklari yetmiyormuş gibi birde senden biktim diyor utanmaz.Susup pisliklerini temizlememi bekliyor o kadar arsız utanmaz.
Ev sahibi mi

Bunlar zaten Allahindan buldular ikisini de işten çıkardıklarını duydum.Daha beter olsunlar. Eşim de senden korkulur diyor.Beddualarim tutuyor her kine ettiysem.
Ne kadar kötü kalbiniz var. Her anlaşamadığınıza beddua edin o zamn umarım dönüp başınıza dolanmaz.

Bir senedir aynı şeyleri yaşıyorum sabrediyorum.Allahindan buldular. Haddini bilene çok iyiyimdir ama beni pisligiyle rahatsız edene beddua ederim. Allah biliyor herşeyi.

Dedıgını yap camasırlarına suyu bas.
Soran olursa balkon tavanını gosterırsın.
Siz de çok kötü kalplisiniz balkon yıkamakla insanların ekmeği arasında be bağlantı var ne üzücü bi yorum
Balkon yıkamasına bir şey söylediğim yok zaten. Balkon yıkarken balkon duvarlarından aşağı su döküyor uyarsamda inadına devam ediyor. Allahından bul dedim ben de. Allah ta böyle münasip gördü bedduam tuttu. Sabrım taşınca çok kötü kalpli olabiliyorum. :)))

Üst komşu terörü diye birşey var ya bir de bunlar hep haklı şaşılacak şey... Benim üst komşunun da saat farketmeksizin gürültüsü ayrı, gece 3te 4te çamaşır makinesi açması ayrı, pis yemek artıklarını balkonuma silkmesi ayrı çile yani Allahindan bulsun Allaha havale ediyorum ben insanlıkla çözemedim. En üst kat bi de o ah onun da üst komşusu olsaydı ben yapacagimi bilirdim de, yok.
Döktüğü pisilikleri topla kapısına dök. Bir daha yaparsa süpürgenin içindekileri dök.

Siz de çok kötü kalplisiniz balkon yıkamakla insanların ekmeği arasında be bağlantı var ne üzücü bi yorum
Çok kuduran insanın ALLAH mutlaka belasını veriyor. Hak hukuk dinlemeyen hep ben hep ben diyen kendisini herkesin üstünde tutan bir gün cezasını çekiyor. Bu pisliği yapanları niye bu kadar savunuyorsunuz anlamıyorum. Yoksa siz de mi yapıyorsunuz bunları?

Bunlar zaten Allahindan buldular ikisini de işten çıkardıklarını duydum.Daha beter olsunlar. Eşim de senden korkulur diyor.Beddualarim tutuyor her kine ettiysem.
Aç kalırlarsa daha da mutlu olursunuz sanırım. Birde utanmadan beddualarım tuttu diyorsunuz. Kimsiniz ki siz? Dini bütün dört dörtlük müslüman mısınız? Öyle olan kinlenip beddua etmez zaten. Allah sizin gibilerin şerrinden korusun. Çamaşırlarınız kirlendi diye birileri gidip öldürsün mesela bunları, o zaman içiniz soğur mu? Ne zaman şu başlığa gelip bir kaç şey okuyayım desem nasıl insanlarla bir arada yaşadığımı görüp daha beter sinirlerim bozularak çıkıyorum.

Aç kalırlarsa daha da mutlu olursunuz sanırım. Birde utanmadan beddualarım tuttu diyorsunuz. Kimsiniz ki siz? Dini bütün dört dörtlük müslüman mısınız? Öyle olan kinlenip beddua etmez zaten. Allah sizin gibilerin şerrinden korusun. Çamaşırlarınız kirlendi diye birileri gidip öldürsün mesela bunları, o zaman içiniz soğur mu? Ne zaman şu başlığa gelip bir kaç şey okuyayım desem nasıl insanlarla bir arada yaşadığımı görüp daha beter sinirlerim bozularak çıkıyorum.
Sana da bir gün aynı şeyleri yaşatırlarsa o zaman sabredersin dini bütün müslüman!!!! mübarek insan:)

Niye burda ben cok iyi insanim denip konu sahibinin insanligi ölcülüyor? Konuyla ne alakasi var? Bana da komsum cok cektirse ki gercekten cok kötü bir sey komsudan cekmek, ve o insan olumsuz bir sey yasasa ilahi adalet diye düsünürüm.

üst kattakinin keyfi yüzünden senelerce evime istemeye istemeye gittim, en huzur bulmam gereken yer kabusum oldu. konu sahibini ben çoook iyi anlıyorum, gerçekten bunu yaşamayan bilemez. mesele üst kat komşu değil, bu terbiyesizliği sonuna kadar savunmaları ve kösele suratlı olup aynı şeyi ısrarla tekrarlamaları.

kendi keyfi için başkasına zulüm yapan herkes aç susuz kalsa keşke. zerre acımam üzülmem. milletin evinde huzurunu bozanlara her şey müstehak.

çoook iyi olmuş işten atıldıkları, inşallah derslerini alırlar.

X