- 16 Mayıs 2020
- 106
- 182
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz de çok kötü kalplisiniz balkon yıkamakla insanların ekmeği arasında be bağlantı var ne üzücü bi yorumBunlar zaten Allahindan buldular ikisini de işten çıkardıklarını duydum.Daha beter olsunlar. Eşim de senden korkulur diyor.Beddualarim tutuyor her kine ettiysem.
Ev sahibi miHer şeyi kayda aldim.Resim ve videoları belediyeye yolladim.Su an beklemedeyim .Bir sey yapacaklarını sanmıyorum ama en sonunda ben katil olacağım heralde.Yaptiklari yetmiyormuş gibi birde senden biktim diyor utanmaz.Susup pisliklerini temizlememi bekliyor o kadar arsız utanmaz.
Ne kadar kötü kalbiniz var. Her anlaşamadığınıza beddua edin o zamn umarım dönüp başınıza dolanmaz.Bunlar zaten Allahindan buldular ikisini de işten çıkardıklarını duydum.Daha beter olsunlar. Eşim de senden korkulur diyor.Beddualarim tutuyor her kine ettiysem.
Dedıgını yap camasırlarına suyu bas.
Soran olursa balkon tavanını gosterırsın.
Balkon yıkamasına bir şey söylediğim yok zaten. Balkon yıkarken balkon duvarlarından aşağı su döküyor uyarsamda inadına devam ediyor. Allahından bul dedim ben de. Allah ta böyle münasip gördü bedduam tuttu. Sabrım taşınca çok kötü kalpli olabiliyorum. :)))Siz de çok kötü kalplisiniz balkon yıkamakla insanların ekmeği arasında be bağlantı var ne üzücü bi yorum
Nasıl yani? Asılan çamaşırların üzerine su mu döküyor?
[/QUOTE
Evet
Döktüğü pisilikleri topla kapısına dök. Bir daha yaparsa süpürgenin içindekileri dök.Üst komşu terörü diye birşey var ya bir de bunlar hep haklı şaşılacak şey... Benim üst komşunun da saat farketmeksizin gürültüsü ayrı, gece 3te 4te çamaşır makinesi açması ayrı, pis yemek artıklarını balkonuma silkmesi ayrı çile yani Allahindan bulsun Allaha havale ediyorum ben insanlıkla çözemedim. En üst kat bi de o ah onun da üst komşusu olsaydı ben yapacagimi bilirdim de, yok.
Çok kuduran insanın ALLAH mutlaka belasını veriyor. Hak hukuk dinlemeyen hep ben hep ben diyen kendisini herkesin üstünde tutan bir gün cezasını çekiyor. Bu pisliği yapanları niye bu kadar savunuyorsunuz anlamıyorum. Yoksa siz de mi yapıyorsunuz bunları?Siz de çok kötü kalplisiniz balkon yıkamakla insanların ekmeği arasında be bağlantı var ne üzücü bi yorum
Su değil vişne suyu sıkınInternetten tazyikli su tabancası sipariş edicem şimdi. Çamaşırlarına basicam suyu.
Aç kalırlarsa daha da mutlu olursunuz sanırım. Birde utanmadan beddualarım tuttu diyorsunuz. Kimsiniz ki siz? Dini bütün dört dörtlük müslüman mısınız? Öyle olan kinlenip beddua etmez zaten. Allah sizin gibilerin şerrinden korusun. Çamaşırlarınız kirlendi diye birileri gidip öldürsün mesela bunları, o zaman içiniz soğur mu? Ne zaman şu başlığa gelip bir kaç şey okuyayım desem nasıl insanlarla bir arada yaşadığımı görüp daha beter sinirlerim bozularak çıkıyorum.Bunlar zaten Allahindan buldular ikisini de işten çıkardıklarını duydum.Daha beter olsunlar. Eşim de senden korkulur diyor.Beddualarim tutuyor her kine ettiysem.
Sana da bir gün aynı şeyleri yaşatırlarsa o zaman sabredersin dini bütün müslüman!!!! mübarek insan:)Aç kalırlarsa daha da mutlu olursunuz sanırım. Birde utanmadan beddualarım tuttu diyorsunuz. Kimsiniz ki siz? Dini bütün dört dörtlük müslüman mısınız? Öyle olan kinlenip beddua etmez zaten. Allah sizin gibilerin şerrinden korusun. Çamaşırlarınız kirlendi diye birileri gidip öldürsün mesela bunları, o zaman içiniz soğur mu? Ne zaman şu başlığa gelip bir kaç şey okuyayım desem nasıl insanlarla bir arada yaşadığımı görüp daha beter sinirlerim bozularak çıkıyorum.
MuneSana da bir gün aynı şeyleri yaşatırlarsa o zaman sabredersin dini bütün müslüman!!!! mübarek insan:)