Saygısız ve İftira Etmekten Çekinmeyen İnsanlar.

kendi görmediği bi şey hakkında nasıl küçücük çocuğun üstüne gidebiliyor
Allahtan o kadın vermiş ağzının payını ya o kadın görmeseydi veya görse bile kötü olmamak için söylemeseydi
ben olsam kızıma iftira atan kadının yüzüne bakmam bir daha

birde bence çocuğunuzu sık havuza sokmayın bulunduğunuz yerde eniz vrsa oraya götürün aha temiz gibi geliyor bana

İste sırf çocuk olduğu için demedim sizin kızınızdır diye. Bende bilirim komşumun söylediklerini söylemeyi ama gerek varmı? Ne işe yarayacak o çocuğu yaralamaktan başka.
Gereksizdi anlamsızdi ,kabalıktı.
Görevliye soyleseydi bir amaca hizmet ederdi en azından, havuz temizlenirdi.

Aynen. Bende bilirdim söylemeyi ama inanın çocuğu üzmek istemedim. Olmuş yani artık,zamanı geri mi alacağiz sanki. Ne gerek var?
aslında var ya böyle durumlarda sesinizi yükseltirseniz karşı tarafı susturursanız sözünüz dinlenir. o kadın bikaç kişiyi toplayıp sizi de parmakla gösterip dedikodunuzu yapıp "bu yapmıştır" diyebiliyorsa sesinizi bastırmalarına izin vermeyeceksiniz.
şimdi haklıyken haksız duruma düşmek diye bişey var ama o da züğürt tesellisi gibi bişey..

Bende anlamadım hangi akla hizmet o yapmistir diyor. Utanmadan 33 aylik bebegi cekistiriyor.
İnan derdim ama kızı masum,onun günahı yok,sırf ona kıyamadım kadına ragmen.
Havuzumuz iyi temizleniyor ama sürekli girmiyor zaten,genelde denize gideriz ama bu aralar gidemedik fırsat bulupta. Birde seneye yazında kreste olacak,yaz okulunda yüzme öğretiyorlar biraz bağışıklık kazansın istiyorum.

çok mantıklı davranmışsınız kesinlikle. hani kadınlar arasında vardırya biz yarışamazsak çocukları yarıştırırız. kadın tam olarak bunu yapmış. yazık çocuğuna.

Yapılır ama gerek yok. O benim kızımı suçladı ben onun tarzında cevap versem kızımda öyle görecek,onun dogru olduguna inanacak. Haksız duruma düşmek önemli değil inanın, ben çocuğumu tertemiz sokuyorum o havuza,herkes görüyor bunu zaten. Ben cevap vermeyince baskalari karsi taarruza geçti zaten.

Siz çok kibar davranmışsınız ve onun çocuğunu rencide etmek istememişsiniz ama ben aynen sizi savunan kadının dediklerini derdim, hatta daha sert söylerdim. Kurnaz kadın kendini zeki sanıyor, tertemiz çocuğa iftira atıp kendi çocuğunu aklamaya çalışmış beyinsiz.

Keşke çocukların yanında konuşmamış olsaydınız. İki çocukta etkilenmiştir.
Yapmış olduğu can sıkıcı gerçekten. Belki gerçekten bezden taştığını bilmiyordur kendisi, iftira değildir amacı. Her ne olursa olsun o şekilde ısrarcı davranması hoş olmamış tabiki.

Ne terbiyesiz insanlar var. Eğitiminize hayran kaldım söylemeden geçemeyeceğim.

Kocaman kadın böyle günah keçisi aradı yok yere.
Ne diyebilirim bilemiyorum. Az önce erkek çocuğun annesiyle karşılaştım kapıda. (Kargo gelmisti -kapıcıya bırakmıslar-kapiyi actim,kadın bizim apartmanda oturuyormus)bana dediki tam giderken duydum (gerçekten kalkmisti onlar bu olay olurken) ne oldu dedi,anlattım. Kadın oğlum evden çıkarken yapmışti tuvaletini,evdede açtım temizdi bezi dedi,oda ayıpladi baya. Konuştuk biraz. Suç bastırmiş resmen ya. Sinirlerim tepeme çıktı iyice.

Son düzenleme:
Ben çocuğumun böyle bir iftirayı duymasini istemezdim ama onu emanet edebilecegim kimse yoktu orada zira havuz basinda düşer diye yanimdan ayıramadım malum kaygan oluyor zemin,benim kızimda hareketli biraz. Herşeye ragmen sakince konuştum ama kadını bir türlü susturamadim maalesef.

Güncelleme niteliginde söylüyorum, az önce erkek çocuğun annesiyle karşılaştım kapıda. ( Kargo gelmisti-kapıciya bırakmişlar- kapiyi açtım, kadın bizim apartmanda oturuyormus ) dediki tam giderken duydum ne oldu? Bende anlattım olayı. Dediki oğlum evden çıkarken yapmışti tuvaletini, evdede açtım temizdi bezi, demekki kendi kızı yapmiş arkadaşlar. Kadın resmen suç bastırdı. Şu an daha bir üzüldüm, sinirlendim.

Son düzenleme:

Biz bile bu yaşta bazı insanların hainliklerine şaşırıp üzülüyoruz, masum bir çocuğun bu iftiralarla tanışması daha şiddetli ve üzücü oluyor. Küçücük çocuktan ne istedin vicdansız kadın diyesim geldi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…