• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saygısız ve İftira Etmekten Çekinmeyen İnsanlar.

Çocuk bu yahu bilerek isteyerek yapar mı hiç üstelik kızınız yapmadım demiş ve emin olun çocuklar yalan söylemiyor yapmadıysan yapmadım diyorlar. Kendi suçunu bastırmak için size atmış suçu ama iyi ki yanınızda ki kadın söylemiş. Üzmeyin kendinizi densiz insan her yerde var. Selam sabah olmaz bir daha en güzeli.

Biz bile bu yaşta bazı insanların hainliklerine şaşırıp üzülüyoruz, masum bir çocuğun bu iftiralarla tanışması daha şiddetli ve üzücü oluyor. Küçücük çocuktan ne istedin vicdansız kadın diyesim geldi ona:KK62:
Aynen ya. Arkadaş grubu bunlar,genelde birlikte gezerler,muhtemelen çocuğu olduğu ortaya çıkmasın diye öyle yaptı. Bende sakinim yapı itibariyle, susarım terbiyemi bozmam diye düşündü. Ama kızım yokken karşılaşirsam iki çift lafım olur ona.

sinir bozucu tabi ama ben hayatın içinde arada böyle şeyler yaşamayı seviyorum iyice bağırıp çağırıp içimdeki cazgırın gazını alıyorum sonraki günler salon kadını çizgimde devam edebiliyorum böylece
Canım iyi güzel söyluyorsunda,seninde çocuğun var,onun yaninda sende sakin kalmaya çalışırsın diye düşünüyorum. Yanliz olsam bende farklı davranabilirdim emin ol. Sakinim ama lafımıda ederim çizgimi bozmadan.

Çocuk bu yahu bilerek isteyerek yapar mı hiç üstelik kızınız yapmadım demiş ve emin olun çocuklar yalan söylemiyor yapmadıysan yapmadım diyorlar. Kendi suçunu bastırmak için size atmış suçu ama iyi ki yanınızda ki kadın söylemiş. Üzmeyin kendinizi densiz insan her yerde var. Selam sabah olmaz bir daha en güzeli.
Gercekten yalan soylemez kizim kolay kolay. Gecen gun duvari boyamis pastel boyayla kuzenide vardı evde ben yaptım dedi,demediki kuzenim yaptı.
Asla muhattap olmam artık. Iki cift laf edesim var ama değmez

burada bize bile o kadar çok yapmadığı ya da yapmayacağı ile ilgili açıklama yapmışsın ki çok uzulmussun belli. Okurken bende çok sinirlendim ve üzüldüm.

Büyük ihtimalle kadının çocuğu yaptı ve suçlu psikolojisi ile senin kızını hedef gösterdi. Diğer komşudan Allah razı olsun herseyi anlatmış.

Ben olsam artık o kendini bilmez komşu ile selamlasmazdim.

burada bize bile o kadar çok yapmadığı ya da yapmayacağı ile ilgili açıklama yapmışsın ki çok uzulmussun belli. Okurken bende çok sinirlendim ve üzüldüm.

Büyük ihtimalle kadının çocuğu yaptı ve suçlu psikolojisi ile senin kızını hedef gösterdi. Diğer komşudan Allah razı olsun herseyi anlatmış.

Ben olsam artık o kendini bilmez komşu ile selamlasmazdim.
Gerçekten içime oturdu,o kadar üzüldüm ki. Hemde kızımın anne ben çiş yapmadım neden öyle söylüyor demesi yokmu.
Neyseki kızıma anlattım yanlış anlamış öyle demek istemedi vs diye. Diğer komşum konuşunca onlarıda duydu zaten. Birde ben çocuğum zarar görmesin diye sustukça konuştu. Ayrıca inan yapsa ben özür dilerdim,kimse görmese dahi saklamaz,görevliye gider söylerdim temizleyin,kızım yapti diye. O sorumluluğu alırdim baskasına iftira atmazdım.
Anlamıyorum böyle insanları,birde bu kadar azami dikkat ederken,olanlar üzücü.
Muhattap olmayı düşünmüyorum,2 çift laf etmek var ama,boşveriyorum.
Benim ne kadar dikkat ettigimi görenler var sağolsunlar,onlar benim yerime en güzel cevabı verdiler. Allaha havale ettim artık ben o kadını.

o kadınla asla konusmayın selamlasmayın
kızının yaptıgını bılıyordur sızın kızınızın ustune atıyor
anne cocugunu bılır ne yapıp yapmayacagını

Hepinize iyi pazarlar;
Şu an öyle sinirliyim ki anlatamam. İnsan neden kendi yapmış olabileceği bir şeyi sırf kabul etmemek ve üste çıkmak adına saygısızca bir başkasına yıkmaya çalışır anlamıyorum.
Sabah kızımı sitenin havuzuna götürdüm,simidiyle yüzdü baya,bende yüzdüm biraz,kızım acıktım dedi çıktık havuzdan eve dönmek üzere hazırlanıyorum,o ara az ilerde bir kaç kişi toplanmiş havuza bakıyor kendi aralarında konuşuyorlar,ayıplar tarzda parmakla kızımı gösterip o yapmıştır küçük ya vs gibi birşeyler dediğini duydum bir komşunun. Ne oldu sorun ne diye sordum. Aldıgim cevap havuz pislenmiş (kaka yapılmış yani)sizin kızıniz yaptı herhalde dedi. Ben sadece benim kızim yapmadi dedim ilk etapta ama hala kadın ısrarla diyorki yok sizin kızınız, ki benim kızim 33 aylık,tuvalet egitimini tamamladı ama onun 4 yaslarında kızı var,üzerinde kullan at mayo bezlerden vardı havuzdayken. Bu arada kızım havuza gitmeden evde yaptı tuvaletini,havuzdada oynarken anne çişim geldi dedi çıktı havuzdan,lazımlığına çişini yaptı,duşta poposunu yıkayip mayosunu degiştirip tekrar girdi havuza,ama onun kızı çıkmadi havuzdan hiç,o bezde değişmedi zannediyorum. Dedimki yapmaz,yapmadı zira tuvaleti burda havuza çiş yapılmayacağını bilir.
Ben eminim kızımdan zira suya asla yapmaz,kabız olduğunda bile ılık su dolu küvete yapmamıştır,anne tuvaletim geldi demiştir fazla titiz çünkü pisleneceğini düşünür.
Neyse senin kizin diyor kadın hala,ben hala demiyorum senin kızın diye zira çocuğu rencide etmek istemiyorum,eminde değilim, gözümle görmedim sonuçta. Ama o bezlerin güvenilir olmadığını biliyorum ,tuvalet egitiminden önce birgün deniz kenarinda çiş yapınca kızım,bacaklarından süzülmüştü geçen yaz,bir daha kullanmadım,mayo bezlerden giydirdim o donem yıkanabilen.
O sırada yan şezlongdaki başka bir komşumuz dedi ki,iftira atmayın o çocuk çıktı havuzdan'anne çişim geldi,havuza çiş yapılmaz ,hasta oluruz'dedi, anneside yanında lazımlık getirmiş ,tuvaletini yaptırdı,çocuğu duşa soktu yeni mayo giydirdi,tertemiz soktu havuza neden iftira atıyorsunuz, sizin kızınız saatlerdir o mayo bezle girip çıkıyor,değiştirmediniz bir kez bile,sizin kızınız yapmıştır diye baya söylendi kadında sustu.
Yani arkadaşlar ayıp degilmi,Küçücük çocuğa iftira atmak? İnanın yapmaz,tatildede havuza girdik asla yapmadi yapmaz,koşa koşa gelir tuvaletine yapar,kendide der anne havuza yapılmaz,hasta oluruz ,su pis olur diye. Kendi titizlenir herkezden çok. Ben zaten sorarım geldi mi diye soylediği halde. Çis yaptı tuvaletine ,duşta yıkadım soktum tekrar havuza. Ben böyle dikkatli ve başkasına saygılı davranırken çok sinirlendim ve çok üzüldüm yapılana.
İllaki bende rencide mi etmeliyim, o yaş grubu sadece 3 çocuk vardı bu arada,biri kızım,biri o kadının kızı,bir tanede erkek çocuk. Sadece bezi yok diye benim kızıma iftira atılması çok canımı sıktı.
Siz olsanız ne yapardınız, ben şu an selamlasıyordum bu kadınla ama asla selam dahi vermek istemiyorum bu olayın üzerine.
iddaya girerim o kadin sonradan gormedir

Güncelleme niteliginde söylüyorum, az önce erkek çocuğun annesiyle karşılaştım kapıda. ( Kargo gelmisti-kapıciya bırakmişlar- kapiyi açtım, kadın bizim apartmanda oturuyormus ) dediki tam giderken duydum ne oldu? Bende anlattım olayı. Dediki oğlum evden çıkarken yapmışti tuvaletini, evdede açtım temizdi bezi, demekki kendi kızı yapmiş arkadaşlar. Kadın resmen suç bastırdı. Şu an daha bir üzüldüm, sinirlendim.
bu tip gorsuzler cevremizde malesef her konuda diyorum kendilerini her ortamda belli ederler ay size imrendim keske bizim sitenindr havuzu olsa yok malesef dicaktsn hasta oldun

o kadınla asla konusmayın selamlasmayın
kızının yaptıgını bılıyordur sızın kızınızın ustune atıyor
anne cocugunu bılır ne yapıp yapmayacagını
Öyle zaten,merhabamiz vardi,suratına bile bakmam bu saatten sonra. Teşekkürler
iddaya girerim o kadin sonradan gormedir
Bilemem ama saygısız ve kaba olduğu kesin.
bu tip gorsuzler cevremizde malesef her konuda diyorum kendilerini her ortamda belli ederler ay size imrendim keske bizim sitenindr havuzu olsa yok malesef dicaktsn hasta oldun
Canım var havuzda ne oluyor sanki,burnumdan getirdiler ,bu sene ilk kez gitmiştim,gittiğime pişman oldum.
Yan şezlongdaki komsunuza helal olsun.
Bazilari sahit oldugu olaylari dile getirmekten cekinirler. Duyarli insanlarmis..

Sıkmayïn caninizi. Her yerde var bu tip insanlar..
Site geneli duyarlıdır aslında. Dikkat eder herkes genel görgü kurallarına ama bir iki kişi sivriliyor zaman zaman böyle.
Ben kızim var diye uzatmadım,kadında anladı muhakkak,sagolsun dayanamamış olacakki susturdu. Bende haksızlığa hiç gelemem ama kendimi frenliyorum sırf kızım kavga gürültü ortamında bulunmasın diye. Birde manasız yani,olmuş kim yaptiysa yaptı. Neyin lafını yapiyorsun. Zaten erkek çocuğun annesiyle karşılaştım kendi kızıymış kadının, suç bastırdı resmen.
Hepinize teşekkür ederim

Anneler kendi asagilik komplekslerini minicik cocuklar arasinda rekabette tatmin ediyorlar. Bundan beslenen insanlar var yani saka gibi ama gercek. Siz hic ama hic uzulmeyin... tamamen karsidaki annenin psikolojik problemi sonucu ortaya atilmis bi iddia.

Butun bu okuduklarima soyleyecegim sey; herkez degil herkes yazilir..
Biliyorum öyle yazıldığını hanımefendi,diğer sayfalardaki yorumlara bakarsanız görürsünüz nasıl yazdığımı, telefonumda akıllı klavye var hızla yazarken olabiliyor ama hiç üşenmediniz mi yahu ? Upuzun konuyu okuyup yazmış olmak için yazıyorsunuz manasızca. Bütün konudan tek çıkardığınız bumu?

Biliyorum öyle yazıldığını hanımefendi,diğer sayfalardaki yorumlara bakarsanız görürsünüz nasıl yazdığımı, telefonumda akıllı klavye var hızla yazarken olabiliyor ama hiç üşenmediniz mi yahu ? Upuzun konuyu okuyup yazmış olmak için yazıyorsunuz manasızca. Bütün konudan tek çıkardığınız bumu?
Okudum ve birtek ondan rahatsiz oldum. Evet butun konudan cikardigim bu..usenecekte birsey yok eger birileri birseyler ogrenecekse hic sorun olmaz benim icin hanimefendi

Okudum ve birtek ondan rahatsiz oldum. Evet butun konudan cikardigim bu..usenecekte birsey yok eger birileri birseyler ogrenecekse hic sorun olmaz benim icin hanimefendi
Screenshot_2015-07-27-08-15-03-1.png
O halde burada ne demek istediğinizi bir açıklayın. derse zTen ne demek? Sanki sayfalarca düzgün yorum yapabilen biriymişsiniz gibi bana ayar veriyorsunuz. Benim ne anlatmak istediğim anlaşılıyor en azından.
Klavye hatası diyeceksiniz muhtemelen ama'cikin,tanisin,soyleyin,sirayla ' bunlarıda siz yazmışsınız yukarıda görünen mesajınızda.
Şimdi benim konumla kendi mesajınızı karşılaştırın hangisi daha anlamlı geliyor size bir bakın. Şayet benim mesajım daha anlaşılır diyorsanız benim size diyecek bir lafım yok.
Ha bu arada bütün mesajlarınıza bakmadım bunu bulmak için, ilk göze çarpan buydu,demekki olabiliyormuş değilmi?

Eki Görüntüle 1591282 O halde burada ne demek istediğinizi bir açıklayın. derse zTen ne demek? Sanki sayfalarca düzgün yorum yapabilen biriymişsiniz gibi bana ayar veriyorsunuz. Benim ne anlatmak istediğim anlaşılıyor en azından.
Klavye hatası diyeceksiniz muhtemelen ama'cikin,tanisin,soyleyin,sirayla ' bunlarıda siz yazmışsınız yukarıda görünen mesajınızda.
Şimdi benim konumla kendi mesajınızı karşılaştırın hangisi daha anlamlı geliyor size bir bakın. Şayet benim mesajım daha anlaşılır diyorsanız benim size diyecek bir lafım yok.
Hadi sekerim isine ya. Herkez yazmakla belliki elim degmis. Ama aferin ne guzel tek tek okumussun mesajlarimi. Bu azim bende olsaydi var ya ohoo :)enerjini daha mantikli seylere harca bir ise yarasin. Ama isim gucum yok bosum diyorsan bilemem :)

Back
X