- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.651
- 798
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
-
Aynen ya. Ben hala rencide etmeyeyim çocuğu diyorum ama kadın susmayınca söylemek zorunda hissetmiş komşum ki onunlada sadece selamlaşırız samimi değilim, sağolsun.Çok sinir bozucu bir durum. Allahtan şahidiniz varmış ve susturmuş kadını.
Üzüldüm zira çocuğumun gözünün içine baka baka söylüyor kocaman kadın. Yazık değilmi,inanın kızım bile dediki anne ben yapmadım,niye öyle söylüyor diye.Neyseki diğer komşunuz haddini bildirmiş kadına. Bu kadar üzülmeyin.
Çok teşekkür ederim. Bende selam dahi vermem çok üzüldümOyy masallah kiziniz ne kadar akilliymis.
Ne mutlu size ki cok guzel eğitim vermissiniz.
Zaten hakli olanin hakliligi hep cikar ortaya.
Ben olsam suratina bakmam bir daha o kadinin.. Kendi suçunu bastirmak icin resmen iftira atiyor..
Yani yapmadı ama yapsa bile hedef göstermek dogrumu? Ne gerek var? Ben yapmam böyle birşey çocuk sonuçta bile isteye yapmazki. İnsanları anlayamıyorum bazen. Teşekkürlerbence kendide biliyor sizin kızınızın yapmadıgını birisine atmak icin piyon secmis mesafelenein tabiki
Hatırlarsan senin konuna yazmıştım aynı zamanda vermiştik wc eğitimlerini. Yeni eğitim alan çocuklar gerçekten çok titiz oluyor. Popo Yıkanması, el yıkanması vs. Kızımdan biliyorum bende.Aynen ya. Ben hala rencide etmeyeyim çocuğu diyorum ama kadın susmayınca söylemek zorunda hissetmiş komşum ki onunlada sadece selamlaşırız samimi değilim, sağolsun.
Aynen. Bende bilirdim söylemeyi ama inanın çocuğu üzmek istemedim. Olmuş yani artık,zamanı geri mi alacağiz sanki. Ne gerek var?iyi ki sahidin varmis. arkanda durmus.
Evet konuşmuştuk, haklısın kesinlikle.Hatırlarsan senin konuna yazmıştım aynı zamanda vermiştik wc eğitimlerini. Yeni eğitim alan çocuklar gerçekten çok titiz oluyor. Popo Yıkanması, el yıkanması vs. Kızımdan biliyorum bende.
Herkes seni. Kadar düşünceli olamıyor işte. Acıyorum onların yetiştireceği çocuklara. Kendi çocukları için başka çocukları harcayan çok insan var. Anne hassasiyeti diye bir şey Olmalı bence ama bazı Kadınlara vermemiş Rabbim.
Bende ona kızıyorum herşeyden çok. Belki ikimizinde çocuğu değil, diğer çocuk. Nereden biliyorsun,gözünle mi gördün? Ayrıca ne gerek var? Ben görseydim onlardan önce görevliye söylerdim temizlensin diye. Sanki birine yıkınca o kaka oradan gidecek,hiç yapılmamış olacak.Terbiyesiz kadın ya...
görmüş mü sanki hangi çocuğun yaptığını
kendi çocuğu veya diğdr erkek çocuğu da yapmış olabilir,bu nasıl peşin hükümlülük?
nesse ki şahidin vardı...
Çok teşekkür ederim.Masallah kiziniz cok akilli
Ama kdinin aklinda zorumu var acaba kizinin yaptigini bildikce size yukleniyo
Ne gerek var yani dimi? Söyle görevliye git. Kimseyi çekip sormaya dahi gerek yok. Ben olsam öyle yaparım.Gercekten üzüldüm bu duruma. Hani süphelenilse bile kenara cekilir acaba sizden mi diye kirmadan sorulur af dilenerek. Bu ne ayol.
Keske karsimiza bizim niyetimizde insanlar ciksa hep. Malesef ki olmuyor. Hele ki kücücük kizin suclanmasi fisir fisir konusulmasi hic olgunca bir is degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?