Sayfamı açtıııııııımm! Hadi şimdi bir el atın da bu kardeşiniz ayağa kalksın

Merhaba. Böyle bir bölüm olduğunu bilmiyordum. Özellikle sayfa ismi paylaşmadım ama özelden yazmanın sorun olmayacağını düşünmüştüm. Kusura bakmayın. Başka kadınlara haksızlık söz konusuysa konu kapatılabilir. İlgili bölüme bakacağım.

Yukarida Mune ablanin yazdığı gibi girisimci bölümüne de konu açın satisinizi oradan da yapabilirsiniz
İnceleyin konuları, kendinizi ifsa etmeden buradan da paylaşın.
Hayırlı kazanclar diliyorum

Konunuz açık kalabilir ama satış yapmak istiyorsanız verdiğim linkte konu açın, el emeklerinizin görsellerini fiyat bilgilerini girin, sizden ürün almak isteyen üyelerle özelden irtibat kurar isim-soyad, banka hesap numaranızı paylaşırsınız, alışveriş yapacak üyelerde kargo bilgilerini paylaşır alışveriş gerçekleşir ama instagram vb satış sayfalarının paylaşımı yasaktır.

Bilmeden yazdığınız için sorun yok lakin artık biliyorsunuz bu insta, face vb sayfa paylaşımları reklam sayılıyor.

Teşekkür ederim, yerden göğe kadar haklısınız.
Girişimci Kadınlar Kulübü bölümünü işaret edip yol gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.
Bizimki zaten uygun olup olmayacağı sorusuydu, ki şimdi, adil olmayacağını ayrıca anladım, ama hiç olmazsa bu vesile ile konu sahibinin de Girişimci Kadınlar Kulübü bölümünden haberi olmuş oldu.

Son paragrafta söylediklerinizi Esrin mine yapar muhakkak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…