• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sayfamı açtıııııııımm! Hadi şimdi bir el atın da bu kardeşiniz ayağa kalksın

Hayırlı uğurlu olsun . Bol kazançlar . Bana da atarmısınız saya isminizi

Esrin mine Esrin mine , öncelikle tekrar hayırlı uğurlu olsun. Sen en zoru başardın, hiç bir bilgin olmadan, çalıştın ve bir ürün ortaya çıkardın. Ellerine sağlık.

Bundan sonrasında, sayfanın geliştirilmesinde, bence buradaki herkes sana fikir verecektir ve çok kısa zamanda sayfan rakipleriyle aynı ligde yarışmaya hazır hale gelecektir.

Sen de, benzer ürünleri olan sayfaları eminim inceliyorsundur, zaman içinde sayfayı daha da zenginleştireceksindir.
Ben ilk bakışta gördüklerimle, kısaca bir kaç öneride bulunmak istiyorum:

- Fotoğraf sayısını arttırmakta fayda var.
-Elinde tek bir bebek bile olsa, o bebeğin çeşitli açılardan fotoğraflarını bir mizansen içinde oluştur, ve yükle.
- Yüklediğin bebek fotoğrafında ayakları göremedim. Bir potansiyel alıcının ürünü bütünlük içinde görmesi önemlidir. Kadraja ürünün (bebeğin) tamamının girdiğinden emin ol.
-Bebeğin boyutunun anlaşılması için, yanına (mizansen oluştururken) alıcının boyut algısını oluşturabilecek malzemeler koy. Bir kurşun kalem, bir kitap, bir çiçek vs...
-Ürünü tanıt, malzemelerinden söz et. Yani ürünü hangi malzemelerden oluşturdun. Bunların, annelerin içine sinen malzemeler olmasına dikkat et.

Allah yolunu açsın, sana ve evlatlarına çok güzel günler göstersin bundan sonrasında.

Sayfayı inceleyen üyeler, lütfen fikirlerinizi paylaşın :KK200: Bu kızımıza yardımcı olalım elden geldiğinceEn Büyük KK

Edit : yaş 50+ olunca "kızımıza" :KK70: . Üyemize efendim, üyemize yardımcı olalım Hoppa
Konu açıp sayfayı paylaşmayı unuttu sanırım :)

Hayırlı uğurlu bol bereketli olsun banada atar mısınız sayfanizi

Kazen Kazen bu konu popüler konu yapılmaya, duyurulmaya uygun mudur ?
Konu popüler yapılırsa benzer hayat hikayesi olan ve el emekleriyle geçinmeye çalışan diğer üyelere haksızlık olur.
İnstagram vb sayfaların reklamı da yasak, yardımcı olmak istiyorsunuz anlıyorum ama kurallar söz konusu olunca eşit ve objektif yaklaşmam gerekir lütfen kişisel algılanmasın.

Özelden özele instagram sayfası paylaşıp site kurallarını ihlal etmek yerine Girişimci Kadınlar Kulübü bölümüne ürünlerin görselleri ve fiyatlarının yer aldığı, instagram, satış sitesi, telefon numarası paylaşılmayan bir satış topiği açılsa ve sayfa bildirimi için Kazen Kazen etiketlense çok daha iyi olurdu.

Çok teşekkür ederim hanımlar. Umarım herkese atabilmişimdir. Bazı hesaplar özel mesaja kapalı o yüzden gönderemediklerim oldu. 2-3 defa gönderdiğim olduysa da kusura bakmayın lütfen:)

Tam olarak beklediğim desteği gördüm sizden. Ne zaman pes etme noktasına gelsem "arkamda KK var" deyip yeniden Bismillah dedim. Beklediğim gibi de oldu. Tek tek teşekkür ediyorum.

Ayrıca mesaja eklediğim kısım biliyorum biraz abes oldu ama burada türlü türlü insan var. Kadın kılığında erkekler bile var. Her derdimi paylaştığım için buradaki hesabımın yanlışlıkla da olsa ifşa olmasını hiç istemem. Daha önce birebir ifşa mevzusuna, bir üyenin kocasına kadar mesaj atıldığında şahit olduğum için yazmak zorunda kaldım. Şahsi algılamayın lütfen💐

Back
X