- 28 Aralık 2015
- 371
- 356
- 103
- Konu Sahibi Esrin mine
Hayırlı uğurlu olsun . Bol kazançlar . Bana da atarmısınız saya isminizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin sayfanızı da takip edelim11Bin küsür takipcim var. Ise yarar derseniz hikayede paylasayim sayfanizi.
Konu açıp sayfayı paylaşmayı unuttu sanırım :)Esrin mine , öncelikle tekrar hayırlı uğurlu olsun. Sen en zoru başardın, hiç bir bilgin olmadan, çalıştın ve bir ürün ortaya çıkardın. Ellerine sağlık.
Bundan sonrasında, sayfanın geliştirilmesinde, bence buradaki herkes sana fikir verecektir ve çok kısa zamanda sayfan rakipleriyle aynı ligde yarışmaya hazır hale gelecektir.
Sen de, benzer ürünleri olan sayfaları eminim inceliyorsundur, zaman içinde sayfayı daha da zenginleştireceksindir.
Ben ilk bakışta gördüklerimle, kısaca bir kaç öneride bulunmak istiyorum:
- Fotoğraf sayısını arttırmakta fayda var.
-Elinde tek bir bebek bile olsa, o bebeğin çeşitli açılardan fotoğraflarını bir mizansen içinde oluştur, ve yükle.
- Yüklediğin bebek fotoğrafında ayakları göremedim. Bir potansiyel alıcının ürünü bütünlük içinde görmesi önemlidir. Kadraja ürünün (bebeğin) tamamının girdiğinden emin ol.
-Bebeğin boyutunun anlaşılması için, yanına (mizansen oluştururken) alıcının boyut algısını oluşturabilecek malzemeler koy. Bir kurşun kalem, bir kitap, bir çiçek vs...
-Ürünü tanıt, malzemelerinden söz et. Yani ürünü hangi malzemelerden oluşturdun. Bunların, annelerin içine sinen malzemeler olmasına dikkat et.
Allah yolunu açsın, sana ve evlatlarına çok güzel günler göstersin bundan sonrasında.
Sayfayı inceleyen üyeler, lütfen fikirlerinizi paylaşınBu kızımıza yardımcı olalım elden geldiğince
Edit : yaş 50+ olunca "kızımıza". Üyemize efendim, üyemize yardımcı olalım
![]()
Sizin sayfanızı da takip edelim
Kazen bu konu popüler konu yapılmaya, duyurulmaya uygun mudur ?
Konu popüler yapılırsa benzer hayat hikayesi olan ve el emekleriyle geçinmeye çalışan diğer üyelere haksızlık olur.