• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sayfamı açtıııııııımm! Hadi şimdi bir el atın da bu kardeşiniz ayağa kalksın

:dua: Allah hayırlı kazançlar versin. Sitenizi bana da atar mısınız?

Esrin mine Esrin mine , öncelikle tekrar hayırlı uğurlu olsun. Sen en zoru başardın, hiç bir bilgin olmadan, çalıştın ve bir ürün ortaya çıkardın. Ellerine sağlık.

Bundan sonrasında, sayfanın geliştirilmesinde, bence buradaki herkes sana fikir verecektir ve çok kısa zamanda sayfan rakipleriyle aynı ligde yarışmaya hazır hale gelecektir.

Sen de, benzer ürünleri olan sayfaları eminim inceliyorsundur, zaman içinde sayfayı daha da zenginleştireceksindir.
Ben ilk bakışta gördüklerimle, kısaca bir kaç öneride bulunmak istiyorum:

- Fotoğraf sayısını arttırmakta fayda var.
-Elinde tek bir bebek bile olsa, o bebeğin çeşitli açılardan fotoğraflarını bir mizansen içinde oluştur, ve yükle.
- Yüklediğin bebek fotoğrafında ayakları göremedim. Bir potansiyel alıcının ürünü bütünlük içinde görmesi önemlidir. Kadraja ürünün (bebeğin) tamamının girdiğinden emin ol.
-Bebeğin boyutunun anlaşılması için, yanına (mizansen oluştururken) alıcının boyut algısını oluşturabilecek malzemeler koy. Bir kurşun kalem, bir kitap, bir çiçek vs...
-Ürünü tanıt, malzemelerinden söz et. Yani ürünü hangi malzemelerden oluşturdun. Bunların, annelerin içine sinen malzemeler olmasına dikkat et.

Allah yolunu açsın, sana ve evlatlarına çok güzel günler göstersin bundan sonrasında.

Sayfayı inceleyen üyeler, lütfen fikirlerinizi paylaşın :KK200: Bu kızımıza yardımcı olalım elden geldiğinceEn Büyük KK

Edit : yaş 50+ olunca "kızımıza" :KK70: . Üyemize efendim, üyemize yardımcı olalım Hoppa

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Beni artık çoğunuz biliyorsunuz. Zorla yapılmış bir evliliğin, her türlü şiddet ve aşağılamanın içinden sıyrılmaya çalışıyorum. Yanımda duran hiç kimse yok. Tamamen yalnız bir savaşçı gibi kendi canımdan kanımdan insanlarla dahil birçok insanla savaşarak dik durmaya çalışıyorum. Bir an önce bu evden ayrılmam gerekiyor. Hiç kimseye muhtaç olmadan çocuklarıma ve kendime bakabilmek için aylardır dikiş nakış, bez bebek işleriyle uğraşıyorum. Sonunda satış yapmaya başlamak için tatmin edici noktaya ulaştığımız düşünüyorum ve satış sayfamı açtım. Şimdi yine yardımınıza ihtiyacım var. Bana özelden mesaj atarsanız ya da bu konuya yazarsanız size sayfayı atacağım. Özellikle instagramı faal olarak kullanıyorsanız, çok takipçiniz varsa ya da çok takipçili hesaplara ricada bulunabilirseniz bana büyük bir destekte bulunmuş olursunuz.
bana da gönderir misinizzz

Bana da atın özel mesaj yoluyla. Bu arada bunları nasıl yaptığınızı anlatan videoları youtube'a koyun, orada da takip edelim sizi. Geçen bir karı kıca gördüm 50.000 takipçileri vardı, 3500 tl almışlar. Biz hem takip ederiz hem de çevreye takip ettiririz. O sayıya ulaşmak çok da zor değil.:KK68:

Bana da atın özel mesaj yoluyla. Bu arada bunları nasıl yaptığınızı anlatan videoları youtube'a koyun, orada da takip edelim sizi. Geçen bir karı kıca gördüm 50.000 takipçileri vardı, 3500 tl almışlar. Biz hem takip ederiz hem de çevreye takip ettiririz. O sayıya ulaşmak çok da zor değil.:KK68:
Evet, harika olur. Böyle şeyler çok izleniyor. Çok güzel bir gelir elde eder Esrin. :KK9:

Merhaba kızlar. Beni artık çoğunuz biliyorsunuz. Zorla yapılmış bir evliliğin, her türlü şiddet ve aşağılamanın içinden sıyrılmaya çalışıyorum. Yanımda duran hiç kimse yok. Tamamen yalnız bir savaşçı gibi kendi canımdan kanımdan insanlarla dahil birçok insanla savaşarak dik durmaya çalışıyorum. Bir an önce bu evden ayrılmam gerekiyor. Hiç kimseye muhtaç olmadan çocuklarıma ve kendime bakabilmek için aylardır dikiş nakış, bez bebek işleriyle uğraşıyorum. Sonunda satış yapmaya başlamak için tatmin edici noktaya ulaştığımız düşünüyorum ve satış sayfamı açtım. Şimdi yine yardımınıza ihtiyacım var. Bana özelden mesaj atarsanız ya da bu konuya yazarsanız size sayfayı atacağım. Özellikle instagramı faal olarak kullanıyorsanız, çok takipçiniz varsa ya da çok takipçili hesaplara ricada bulunabilirseniz bana büyük bir destekte bulunmuş olursunuz.
Hayırlı olsun sayfayı atabilşrsin

bana da atarmısın özelden sayfanın ismini.
sonunda kurtulacaksın çok sevindim senin adına.

Back
X