- 19 Mayıs 2020
- 47.255
- 212.254
- 548
- Konu Sahibi Esrin mine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da gönderir misinizzzMerhaba kızlar. Beni artık çoğunuz biliyorsunuz. Zorla yapılmış bir evliliğin, her türlü şiddet ve aşağılamanın içinden sıyrılmaya çalışıyorum. Yanımda duran hiç kimse yok. Tamamen yalnız bir savaşçı gibi kendi canımdan kanımdan insanlarla dahil birçok insanla savaşarak dik durmaya çalışıyorum. Bir an önce bu evden ayrılmam gerekiyor. Hiç kimseye muhtaç olmadan çocuklarıma ve kendime bakabilmek için aylardır dikiş nakış, bez bebek işleriyle uğraşıyorum. Sonunda satış yapmaya başlamak için tatmin edici noktaya ulaştığımız düşünüyorum ve satış sayfamı açtım. Şimdi yine yardımınıza ihtiyacım var. Bana özelden mesaj atarsanız ya da bu konuya yazarsanız size sayfayı atacağım. Özellikle instagramı faal olarak kullanıyorsanız, çok takipçiniz varsa ya da çok takipçili hesaplara ricada bulunabilirseniz bana büyük bir destekte bulunmuş olursunuz.
Evet, harika olur. Böyle şeyler çok izleniyor. Çok güzel bir gelir elde eder Esrin.Bana da atın özel mesaj yoluyla. Bu arada bunları nasıl yaptığınızı anlatan videoları youtube'a koyun, orada da takip edelim sizi. Geçen bir karı kıca gördüm 50.000 takipçileri vardı, 3500 tl almışlar. Biz hem takip ederiz hem de çevreye takip ettiririz. O sayıya ulaşmak çok da zor değil.![]()
Hayırlı olsun sayfayı atabilşrsinMerhaba kızlar. Beni artık çoğunuz biliyorsunuz. Zorla yapılmış bir evliliğin, her türlü şiddet ve aşağılamanın içinden sıyrılmaya çalışıyorum. Yanımda duran hiç kimse yok. Tamamen yalnız bir savaşçı gibi kendi canımdan kanımdan insanlarla dahil birçok insanla savaşarak dik durmaya çalışıyorum. Bir an önce bu evden ayrılmam gerekiyor. Hiç kimseye muhtaç olmadan çocuklarıma ve kendime bakabilmek için aylardır dikiş nakış, bez bebek işleriyle uğraşıyorum. Sonunda satış yapmaya başlamak için tatmin edici noktaya ulaştığımız düşünüyorum ve satış sayfamı açtım. Şimdi yine yardımınıza ihtiyacım var. Bana özelden mesaj atarsanız ya da bu konuya yazarsanız size sayfayı atacağım. Özellikle instagramı faal olarak kullanıyorsanız, çok takipçiniz varsa ya da çok takipçili hesaplara ricada bulunabilirseniz bana büyük bir destekte bulunmuş olursunuz.