Merhaba reçetesiz mi aldınız?16 aralık 2023te saxenda iğne kullanmaya başladım. iştahım çok ve asla kilo veremiyorum 78.7 kilo ile kullanmaya başladım bugün ilk haftam doldu, 1.6 kilo kilo verdim. herkes çok hızlı kilo verdiğini söylemiş ama ben o kadar hızlı vermedim. ilk hafta 0.6 ml kullanılıyor sonraki hafta 1.2 olarak kademeli olarak arttırılıyor ama ben bir hafta daha arttırmayı düşünmüyorum çünkü 0.6 ml de yeterince etki ediyor ve hiçbir şey yiyemiyorum. iğne bende halsizlik, baş arısı ve mide bulantısı yapıyor, dayanamayacağım ölçüde değil ama. kullandıkça bu yan etkilerinin azalacağını umuyorum. iğneyi 3.226 tl'ye aldım, yılbaşından sonra gelecek zamdan etkilenmemek için iki kutu birden aldım. kullandıkça durum güncellemesi yaparım
Hayırlı olsun sizin için , evet büyük bir zam bekleniyor..16 aralık 2023te saxenda iğne kullanmaya başladım. iştahım çok ve asla kilo veremiyorum 78.7 kilo ile kullanmaya başladım bugün ilk haftam doldu, 1.6 kilo kilo verdim. herkes çok hızlı kilo verdiğini söylemiş ama ben o kadar hızlı vermedim. ilk hafta 0.6 ml kullanılıyor sonraki hafta 1.2 olarak kademeli olarak arttırılıyor ama ben bir hafta daha arttırmayı düşünmüyorum çünkü 0.6 ml de yeterince etki ediyor ve hiçbir şey yiyemiyorum. iğne bende halsizlik, baş arısı ve mide bulantısı yapıyor, dayanamayacağım ölçüde değil ama. kullandıkça bu yan etkilerinin azalacağını umuyorum. iğneyi 3.226 tl'ye aldım, yılbaşından sonra gelecek zamdan etkilenmemek için iki kutu birden aldım. kullandıkça durum güncellemesi yaparım
Reçetesiz alınıyor ptesi 4000 civarı olacakMerhaba reçetesiz mi aldınız?
merhaba evet reçetesiz aldım, doktora gidip fikir almak daha sağlıklı tabii ama benim zamanım yoktu. eczacıma sordum o da kronik bir hastalığın yoksa kullanabilirsin dediMerhaba reçetesiz mi aldınız?
Hayırlı olsun sizin için , evet büyük bir zam bekleniyor..
Hafta 1.6 ayda 7 Kilo yakin yapıyor bence çok çok iyi
Yani bu kiloları 3 günde almadık bana göre çok iyi bir sonuçç
sağHayırlı olsun sizin için , evet büyük bir zam bekleniyor..
Yani bu kiloları 3 günde almadık bana göre çok iyi bir sonuç
sağolun. tabii dediğiniz gibi ayın geneline baktığımız zaman toplamda 6 kilo yapıyor, 3 ay devam edersem sonuç benim için süper olur. umarım kullandığım sürece aynı etkiyi görürümHayırlı olsun sizin için , evet büyük bir zam bekleniyor..
Yani bu kiloları 3 günde almadık bana göre çok iyi bir sonuç
3 adet iğne varBir kutuda kaç doz var kaç gün kullanılabiliyor?
Çok aşırı bir kilonuz yok dolayısı ile ilk etapta az gibi görünse de 1.6 kilo gayet iyi , spor yürüyüş ile de desteklerseniz bu rakamı yukarıya taşıyabilirsiniz . Baş ağrınız açlığa bağlı da oluşmuş olabilir. Toleransınız kullandıkça artacaktır. Farklı yan etkiler görürseniz doktora başvurmakta fayda var derim . Bu süreçte başarılar.16 aralık 2023te saxenda iğne kullanmaya başladım. iştahım çok ve asla kilo veremiyorum 78.7 kilo ile kullanmaya başladım bugün ilk haftam doldu, 1.6 kilo kilo verdim. herkes çok hızlı kilo verdiğini söylemiş ama ben o kadar hızlı vermedim. ilk hafta 0.6 ml kullanılıyor sonraki hafta 1.2 olarak kademeli olarak arttırılıyor ama ben bir hafta daha arttırmayı düşünmüyorum çünkü 0.6 ml de yeterince etki ediyor ve hiçbir şey yiyemiyorum. iğne bende halsizlik, baş arısı ve mide bulantısı yapıyor, dayanamayacağım ölçüde değil ama. kullandıkça bu yan etkilerinin azalacağını umuyorum. iğneyi 3.226 tl'ye aldım, yılbaşından sonra gelecek zamdan etkilenmemek için iki kutu birden aldım. kullandıkça durum güncellemesi yaparım
çok teşekkürler, umarım iyi sonuçlar alırımÇok aşırı bir kilonuz yok dolayısı ile ilk etapta az gibi görünse de 1.6 kilo gayet iyi , spor yürüyüş ile de desteklerseniz bu rakamı yukarıya taşıyabilirsiniz . Baş ağrınız açlığa bağlı da oluşmuş olabilir. Toleransınız kullandıkça artacaktır. Farklı yan etkiler görürseniz doktora başvurmakta fayda var derim . Bu süreçte başarılar.
Nereden alınıyor?Reçetesiz alınıyor ptesi 4000 civarı olacak
Merhaba saxenda nın etkisi ne zaman başlıyor tam olarak? İlk dozu
Ben de aynı şeyi yaşıyorum. Psikolojik olarak yemek yiyorum ve rahat 5k kalori bir oturuşta alıyodum. Kendimi rahat hissettiğim zamanlarda akşamları yapıyorum bunu ve haftada 1-2 kez yapıyorum böyle olunca da kilo kontrolü sağlayamıyorumBana kilo aldıran şey yukarı da da bahsettiğim bazı dönemlerde aşırı yeme isteği ve doygunluk hissinin kaybolmasıydı. O dönemlerde kendimi durdurmadığımda ertesi gün de aynı şekilde beslenip sonrasında da bunun önünü almam bir haftayı buluyordu ancak o bir haftada ben çok kilo almış oluyordum. Bu da beni sürekli kısır döngüye sürüklüyordu.
En azından şimdi saxenda ile kriz başlar başlarmaz önünü keseceğim için sürekli o döngüye girmek zorunda kalmayacağım…
Merhaba bende 04.02.de basladim kullanmaya ama calistigim icin ilaci muhafaza edecek biryerim olmadigindan yatmadan once vuruyorum bunun bir eksisi olurmu birde 1 hafta sonra seyahate cikacagim 3 gun kullanmamam gerekiyor nasil bir duzen kurmaliyimBana kilo aldıran şey yukarı da da bahsettiğim bazı dönemlerde aşırı yeme isteği ve doygunluk hissinin kaybolmasıydı. O dönemlerde kendimi durdurmadığımda ertesi gün de aynı şekilde beslenip sonrasında da bunun önünü almam bir haftayı buluyordu ancak o bir haftada ben çok kilo almış oluyordum. Bu da beni sürekli kısır döngüye sürüklüyordu.
En azından şimdi saxenda ile kriz başlar başlarmaz önünü keseceğim için sürekli o döngüye girmek zorunda kalmayacağım…