Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabaArkadaşlar uzun zaman oldu konuyu guncellemk istedim ben ilk bastan beri kullanıyorum saxenadayi dönem donem ara verdigim zamanlar oldu . 3 ayda bir kan testlerime baktırdım kan tahlillerimde herhangi bir degisiklik yok su an 60 kiloyim ama 58-59 u gördüğüm zamanlar oldu. Konuyla ilgili aklina takılanlar varsa sorabilir.
Tabi ki her zamanMerhaba
Ben de kullanıyorum. Bu süreçte tecrübelerinizden faydalanmak isterim
Teşekkür ederim bir kullanıcı süt ürünleri saxenda kullanırken ödem yapıyor demiş aklıma takıldı. Her sabah sadece mısır gevreği yiyebiliyorumTabi ki her zaman
Bende olmadi bende tulaf süt yiyordum sikinti olmadi hicTeşekkür ederim bir kullanıcı süt ürünleri saxenda kullanırken ödem yapıyor demiş aklıma takıldı. Her sabah sadece mısır gevreği yiyebiliyorum
1.2 ye geçtim bugün. İki lokma yesem patlıycak gibi hissediyorum.Bende olmadi bende tulaf süt yiyordum sikinti olmadi hic
Bir süre böyle gidecek vucut buna da alışacak1.2 ye geçtim bugün. İki lokma yesem patlıycak gibi hissediyorum.
Merhabalar 0,6 mg sizde yan etki yaptı mı?Selamlar bugün 0,6 ile başladım ben de 83,50 güncel kg umarım o 60 ları ben de görürürüm
Acaba elinizde mi hala ?Spor ve diyetle desteklemek gerekiyor ben reçeteli almıştım öylece duruyorlar tarihleri de geçmedi
Merhaba hayır hepsini attım :)Acaba elinizde mi hala ?