Merhabalar nasılsınız nasıl gidiyor1 gün de 1 kg eksi ama dün hiç bir şey yedirmedi
Çok mide bulantısı ve geğirme var
Bence gazla asit salgılanıyor
Kahvaltı yapamadım 1 bardak kefirle duruyorum
Henüz bugün kü 0.6 lık dozu yapmadım
MerhabaMerhabalar nasılsınız nasıl gidiyor
Ben ilk zamanlar aç karın 2-3 adet gün kurusu yiyor ve su içiyordum bir avuç kabak çekirdeği bir nebze rahatlatıyorMerhaba
Hiç rahatsızlık duymadan devam ediyorum ama 4 gün oldu tuvalete çıkamadım
Bekunis tablet aldım bu akşam belki faydası olur
Barsaklar boşalmadığı halde kilo da atış olmadı
Sizde de aynı sorun olmuş demekkiBen ilk zamanlar aç karın 2-3 adet gün kurusu yiyor ve su içiyordum bir avuç kabak çekirdeği bir nebze rahatlatıyor
Evet 1 aydır kullanıyorum 100 kg ile başladım şuan 94 kg yım benden daha fazla kilo verenler de olmuşSizde de aynı sorun olmuş demekki
Kilo gerebildiniz mi
100 kilo biri zaten iğnesiz 6kiloyu verirdi ilk ay hızlı gider kilo neden iğneye ihtiyaç duydunuz kiEvet 1 aydır kullanıyorum 100 kg ile başladım şuan 94 kg yım benden daha fazla kilo verenler de olmuş
Ben ilk zamanlar aç karın 2-3 adet gün kurusu yiyor ve su içiyordum bir avuç kabak çekirdeği bir nebze rahatlatıyor
1 ayda 6 kilo çok iyi tebriklerEvet 1 aydır kullanıyorum 100 kg ile başladım şuan 94 kg yım benden daha fazla kilo verenler de olmuş
Pcos ve insülin direncim var kendi denemelerimle 1-2 kg anca veriyordum dr bide bunu dene dediği için denedim pcos ve insülin direnciniz varsa kilo vermek hiç kolay değil100 kilo biri zaten iğnesiz 6kiloyu verirdi ilk ay hızlı gider kilo neden iğneye ihtiyaç duydunuz ki
Hayır 3. İğnem daha bitmedi10 günde bir doz arttırdım şuan 2,4 kullanıyorum bu doz biraz zorladı beni hem midem bulandı hem de hiçbir şey yiyemez oldum o yüzden şuan arttırmaya hazır değilim1 ayda 6 kilo çok iyi tebrikler
1kutu 3 iğne bitti mi
Hangi dozlarla ne kadar süre gittiniz
Bazı sorunları yaşamayanlar bilmiyorPcos ve insülin direncim var kendi denemelerimle 1-2 kg anca veriyordum dr bide bunu dene dediği için denedim pcos ve insülin direnciniz varsa kilo vermek hiç kolay değil
Hafta da bir arttırın deniyor ama 10 gün mü yapmalıHayır 3. İğnem daha bitmedi10 günde bir doz arttırdım şuan 2,4 kullanıyorum bu doz biraz zorladı beni hem midem bulandı hem de hiçbir şey yiyemez oldum o yüzden şuan arttırmaya hazır değilim
hayır siz doktorunuz nasıl önerdiyse o şekilde kullanmalısınız ben dozların yetmediğini hissettiğim zaman arttırıyorum. Yetmediğini nasıl mı hissediyorum ? Canım tatlı abur cubur çekmeye başladığımda arttırıyorum. 2,4 e geçmiştim 5-6 gündür şimdi baya bi ishal oldum midem bulanıyor kusuyorum. İğneden mi anlayamadım iftara davetli olduğumuz yerdekiler de böyle olmuş o yüzden bugün 1,8 vurdum moduma göre dozu belirliyorum yani siz lütfen doktorunuzun dediği dozla devam edinizHafta da bir arttırın deniyor ama 10 gün mü yapmalı
Haklısınız 1,8 den devam edeceğim bir süre daha. Geçen gün 94 idim şimdi 92 yim öyle bir ishal kusmak ama buna rağmen enerjim yerinde kendimi iyi hissediyorum hasta gibi hissetmiyorumSize 2.4 doz fazla gelmiş olmalı gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?