- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
- 333
- Konu Sahibi BenAybegum
-
ben 250 gr dan bazen günde 1 bazen günde 2 alıyorum
o zaman senemcim sen de dier paketi almayı dusunuyosan eğer gncyi tavsiye ederim, 100 tablet, her tablet 500 mg yani bir tablet alirsan yetiyor, ve fiyatı da makul diğerlerine göre... aklında bulunsun canımcım... :1hug:
GNc nin ürünlerini görmüştüm ithal mi yoksa yerli mi canım. ben 60 ytl ye aldım içinde 90 tane var. sanırım o daha uygun
meraba kızlar
ben forumu bi süredir takip ediyorum. Saw palmettoyu burdan öğrendim ve aldım. adeti bitince kullanmaya başladım. 10 gün düzenli 550 mg tablet aldım.10. gün lekelenme ve kahverengi akıntı oldu. Biraz da sivilce. Ben saw a bağladım. Ne dersiniz?
meraba özgecim
adet kanamasına benzer bi lekelenme bahsettiğim. Sanırım dozunu iyi ayarlamak lazım muhtemelen hormon etkisi yapıyor aslında korkuyorum umarım sağlımızla oynamıyoruzdur
senem ya seni çok zorluyorum ama kuzeninle hiç dkh hakkında konuştun mu??
yasmin hakkında??
benim kullandığım saw palmetto'nun üzerinde şiddetli mide rahatsızlığı olanlar
kullanmasın diye birşey yazıyordu..
ve evet ben buna rağmen kullandım. yoksa yanlış mı hatırlıyorum o breast success miydi offffffffffffffff offffffffffffff . galiba breast success'di.
canım hangisiydi neydi hatırlamıyorum ama mide rahatsızlığı olanların bence ümidi daha az. yediğim yemekleri bir bilsen. reflüm olduğu için kilo alamıyorum, ee hap nası etki etsin???
canımmm sen sen sen harikasın yaa:)
hemen not ettim. çok teşekkürler.
arkadaslar Fitoöstrojen içeren ürünler yani dogal östrojen içeren bitkiler gögsü büyütür gibi geliyor. buda soya fasülyesinde varmıs. soya ürünleri yiyenler var mı?
canım soya genetigi bozulmus sebzelerden oldugu icin tavsiye edilmiyor :sm_confused: ama sen bilirsin gene de... yani dogalini bulmak cok zormus ve o yuzden de cok tuketmek tehlikeli imis...
arkadaslar Fitoöstrojen içeren ürünler yani dogal östrojen içeren bitkiler gögsü büyütür gibi geliyor. buda soya fasülyesinde varmıs. soya ürünleri yiyenler var mı?
yasakkelimesoyanın fazlası rahim kanseri ve diğer kanserleri tetiklio belkide o yapıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?