- 15 Mayıs 2007
- 11
- 0
- Konu Sahibi BenAybegum
ben sordum 45 ytl idibenneyaptımki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 1,66 yim. bugün saw palmetto ya baslayali tam 14 gün oldu. önce kilom 49 du. artik 52 geliyorum :dance:. artik ideal kiloma kavustum. gögüslerim acayip sekilde dolgun. artik gögüsüm oldugu belli oluyor. önce dümdüzdüm. ölcünce eskiden 76 olan gögüslerim 79-80 geliyorlar. :dance: cooooook mutluyum. ucuyorum :teytey:
naısl yani büyüttümü bende mi alsam senemde kullanıyordu :uhm:
tesekürler. bugün banyo ederken baktimda baya bi farklilik var. ya tam sapik oldum. hergün kac kez farklilik varmi diye bakiyorum. zaten bir yere giderken gözlerim hep etrafimdaki kadinlarin gögüsünde. karsilastirip duruyorum, acaba benimkide bu kadar oldumu diye. yalniz iki günden berri cok fena agri var gögüsümde. hani ilk büyümede agrir ya aynen öyle. elleyince agriyor.
madem kilo aldırmıyor diyorsunuz kızlar bende haftaya başlıycam bu saw palmetto ya gerçi küç kullanırken benim göğüslerde dolgunluk oldu ama büyümeyi bekleyemeden bıraktım çünkü çok feci kabız oldum. ama bugün bikini denerken farkettim benim sağ göğüs maşallah geliştirmiş kendini :) ama sol yine aynı sağdan küçük
canım benim henuz 1 hafta oldu iste ondan sonra da is gezim yuzunden ara verdim.. 1 ay olunca burada yazarim ama soye diyeyim 1 haftalik olani bile kuce gore daha etkili gozuktu gozume... ben GNCden aldim 90 kapsul, hatta ben o hafta 1 kapsul kullandim ama simdi gunde 2ye cikaricam... GNCden aldigim 37 YTL idi... yuvarlak hesap... yani 36.9 ya da 37.9 mu neydi ama o civarda.. istersen biz tam 1 ay olsun burda yazalim da sende bosuna para harcama canim benim.. bakalim biz bilim adina her yolu deniyoruz iste sırnaşık şey
kızlar 1 ayda görünürde değişilik oluyormu bende alıcam kullanmam lazım denemem lazım :uhm: bide tam olarak adını ve nerden bulabiliceğimi ben izmirdenim intte bakıyorum sürekli prostat diyor tatlicadiarzu
mrb canım bende 1 hafta boyunca tatilde kullanamamıstım.tekrardan basladım. küç yemiyorum artık.bende senin ki kadar bi etki olmadı ama devam edecem.
ben saw palmetto yu birakmak zorunda kaldim. kurtuldugum sivilcelerim giri cikmaya basladi. belki ondandir diye biraktim. ama giri baslamak istiyorum :a015:. sizdede sivilce filan oldumu bundan dolayi?
aysegül sitede seninle aynı sorunu yasayan bi arkadasımız daha var. aybegümdede sivilcelenme olmus. sanırım vücuda aldıgınız dojaz fazla geldi