- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- Konu Sahibi BenAybegum
oluruna bırak canım. Az dojazda devam et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım yaa senle de hep aynı periyodda gidiyoruz :):)
insallah sonuca ulasicaz :içelim:
canım mrb nasılsın? ben seneye yaza kadar sawı kullansam acaba nasıl olur ki :) cünkü cok yavas ilerleme oluyor. 1 senede anca istediğim sonuca gelecem galiba :) senin ne durumda
canım bende de henuz bi gelisme yok bi de ben bazi gun 1 bazi gun 2 aliyorum arada unutuyorum falan off... yani o ilk gunku motivasyon pek kalmadi fisfisfis
bence 1 sene fazla olabilir belki 6 ay kullanip 1 ay ara verip tekrar bi 6 ay olabilir...
cunku ne olursa olsun ayni seyi yil boyu kullanmak vucudu yoruyor diye biliyorum...
nasıl yani hiç mi gelişme olmadı, bu da mı boş çıktı(
ama bende işe yaramıştı, bi umudum vardı, kıyıda köşede, o da mı kalmadı((
valla ne yalan söliim pek hevesimde kalmadi gibi ben de :1closedeyes:
cunku bi an buyuyo bi an buyumuyo... bi de kafam surekli onlarda fisfisfis yok buyudu yok buyumedi... enerjimi emdi valla bu girisimlerim :sm_confused: sicaklardan da olabilir belki ama yok hap icmeyi unutma yok kucu unutma yok yaglan yok masaj yap... :Roflol: gunde ciddi mesai lazim yaa.. napalim eksik degilim gedik degilim, kendimi boyle kabullendim a.s.
yok senemcim devam ediyorum... Allahtan ümit kesilmez... :1hug:
bir de bugun bir yabanci sitede daha okudum... en az 9 ay bu tarz yontemler ile gelisimi desteklemek lazimmis.. sitede diyordu ki, blug caginda bile meme gelisimi 3-4 ayda olmaz, 1-2 seneyi buluyor... aslinda adamlar hakli... ortalama 13 yasinda baslayip 16-17ye kadar devam ediyor da biz 3 ayda mi buyutucez yasakkelime sonucta abartmadan ben bu 9 ayi beklicem.. kah saw kac kuc kah masaj kah caylar... ama sistemimi bozmadan ve abartmadan... neticede bi cift gogsum olacak diye midemi sistemimi bozmak istemem ama ayni zamanda kolayca pes ederek de sukutu hayal olmak istemem... :asigim:
9 ay nolcak ki hemencecik gecer
zaten herhalde 2 ayi gecmistir bile sırnaşık şey
aslında biz çok aceleciyiz sanki mucize bekliyoruz hemen 2 ayda büyüsün :Roflol: sabretmek lazımda işte yapamıyoruz
9 ay mı?:1shok: o kadar nasıl sabredecez. ben 1 kutuyu bitirdim bugün yeni kutu aldım bakalım ne olacak bu kutu bitimine kadar
bu arada internette yetiskinlerde günlük dozaj 160-320gr arasıdır diyor. ve yemeklerden sonra alınmalıymıs.
canım bu bayanlar icin oran mı? bende mesela 550 luk var ben gunde 2 tane aliyorum o da ediyor 1000 mg... fazla mi acaba :1shok: fisfisfis