- 25 Nisan 2025
- 15
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi Nil_Sirius
Satürn döngüsü Yaşayan bacılarım var mısınız? Balık Satürn 15 derece benim, öldüm öldüm dirildim! Yaş 30 sizler nasıl atlattınız? O kadar kötü geçiriyorum ki, Allah canımı alda kurtulayım diyorum!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Astrolojide Satürn belli sürelerde bir yaşta burcumuza gelir, bizi ağır sınavlardan geçirir
Gerçeklik payı ne kadarAstrolojide Satürn belli sürelerde bir yaşta burcumuza gelir, bizi ağır sınavlardan geçirir
Ben bu tür duygusal süreçlerin astrolojiyle bağlantılı olduğuna inanmıyorum, daha çok psikolojik ve yaşamsal etkenlerle ilgili olduğunu düşünüyorum.Satürn döngüsü Yaşayan bacılarım var mısınız? Balık Satürn 15 derece benim, öldüm öldüm dirildim! Yaş 30 sizler nasıl atlattınız? O kadar kötü geçiriyorum ki, Allah canımı alda kurtulayım diyorum!
çok fazla... özellikle dikkat edin 50lili yaşlarda ölenler 2. satürn döngüsünü geçemeyenlerdir :SGerçeklik payı ne kadar
ayyy benim de yaklaşık olarak 10 sene önce ilk döngüm 1. evimden geçti , geçerken kendimi ne hallere soktum anlatamam taaamm çıkarken bi anda hayatım normale döndü hatta daha iyisi oldu :S çok beter bişey gerçektenOn sene kadar önce benim 12. Evimden transite başladı ve 1. 2. Evimden geçti eş gostergem ve iş gostergem üzerinden. Gerçekten berbat şeyler yaşadım evlendim boşandım baya iş güç zorluklar ama şuan turp gibiyim hicbirsey beni bozamazama üzerimden kamyon geçti yani . Yarışmacılara başarılar diliyorum o yüzden
![]()
Nasil hesaplaniyorSatürn döngüsü Yaşayan bacılarım var mısınız? Balık Satürn 15 derece benim, öldüm öldüm dirildim! Yaş 30 sizler nasıl atlattınız? O kadar kötü geçiriyorum ki, Allah canımı alda kurtulayım diyorum!
1.2. 12. Eviniz ne oluyor?On sene kadar önce benim 12. Evimden transite başladı ve 1. 2. Evimden geçti eş gostergem ve iş gostergem üzerinden. Gerçekten berbat şeyler yaşadım evlendim boşandım baya iş güç zorluklar ama şuan turp gibiyim hicbirsey beni bozamazama üzerimden kamyon geçti yani . Yarışmacılara başarılar diliyorum o yüzden
![]()
O gunleri ne sen sor ne ben soyliyeyim 27 yas civari rezil bir haldeydim. O donemden sonra cok farkli bir insan oldum diyebilirim.Satürn döngüsü Yaşayan bacılarım var mısınız? Balık Satürn 15 derece benim, öldüm öldüm dirildim! Yaş 30 sizler nasıl atlattınız? O kadar kötü geçiriyorum ki, Allah canımı alda kurtulayım diyorum!
Çok uzun ama şöyle ozetliyim birinci ev kendimizi ve benim eş gostergem 1. Evdeydi hızlı bir şekilde evlendim ve boşandım baya krizliydi iki süreçte . 2. Evimiz paramız ve kariyerimizdir boşanma süreci baya yıprattı orayı da . Anlatsam romaaaaaan olur1.2. 12. Eviniz ne oluyor?
Aynen öyle . Satürn dongusu bittiği zaman bambaşka bir hal alıyorsun.O gunleri ne sen sor ne ben soyliyeyim 27 yas civari rezil bir haldeydim. O donemden sonra cok farkli bir insan oldum diyebilirim.
Eninde sonunda geciyor, ogrenmeniz gerekenleri basiniza vura vura ogretiyor. Sonra cok farkli bir insan oluyorsunuz. Bunu simdi siz buraya konu acinca anladim. O donemle bu donem arasindaki ben arasinda daglar kadar fark var.