• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Satınalma Kursu

begooonya

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
743
21
298
İzmir
Selam kızlar,

satınalma konusuna taktım bu aralar.satınalma eğitimi alan var mı ? varsa nerde aldınız,kaça aldınız ?

kariyernette filan online eğitimi var
hiç alan var mı bu eğitimi ?

satınalma departmanında çalışan var mı,maaşlar nasıl ?
neler söyleyebilirsiniz,her türlü detayı bekliyorum :)

Bence doğru bir meslekle ilgileniyorsun. Çünkü her şirkette her kurumda satınalmacı var. Ama bu mesleğin bir üniversitesi veya okulu yok. Bir sürü insan bu mesleği sadece aldıkları 1-2 günlük eğitimlerle yapmaktadır. Yani sende böyle bir eğitim alarak kısa sürede satınalmacı olabilirsin. Ben sana satinalmaegitimi.com sitesini öneririm. Çünkü bu eğitim online. Yani evden çıkmadan, yollarda, eğitim kurumunda boşuna zaman harcamadan bu eğitimi alabilirsin. Eğitimin sonunda da çok kaliteli sertifika veriyorlar. Ben çok memnun kaldım. Sanada öneririm. Sanırım Kariyer.nette ki eğitimde bu eğitimin aynısı.

evet ben tam da o sitenin eğitimini merak ediyordum aslında
kariyerdeki de aynı eğitim
sadece bu eğitim satınalma konusunda iş aramada yeterli olur mu acaba işin bu kısmına takıldım açıkçası ben.

merhaba canım satınalma hem zevkli hemde çok hezimeti bir iş.bir çok firmayla tanışığ görüşüyorsun portföyün çoğalıyor herşeyden bilgin oluyor maaşına gelince her şirkette değişir ama ülke standartlarına göre idare eder.bende tavsiye ederim.başarılar

Back