- 21 Ocak 2013
- 614
- 0
Ayşenur Yazıcı'nın o yazısını ben de hatırlıyorum ama bazı dermatologlar nedense yüz temizliği için bebe şampuanı öneriyorlarmış. Kesinlikle haklısın, market şampuanlarından hiç bir farkı yok. Hepsi de sözleşmiş gibi 4 alıyor çünkü dediğin gibi aynı şeyleri kullanıyorlar. Kuaförlerin kullandığı ve 50-60 tl'ye satılan çok ünlü markalar bile turuncu 4. Bana göre isim falan hikaye. Önemli olan içerik... Şuan oğlum için ve kendim için kullandığım tek şampuan Bioderma. Aşağıda arkadaşıma da yazdığım diğer markalar da ciddi değerlendirilmesi gereken alternatifler.
kesinlikle değerlendiricem altkatımızda eczane var bioderma ürünlerini gördüm.bide saracoglu diye bi siteyi inceledim tvye çıkan adam onun ürünlerine baktım ama bilmiyorum ne kadar güvenilir bilemiyorum organik katkısız olduğu yazıyor sadece ama siz kullanan biri olarak biodermayı öneriyorsanız benim onu almam daha mantıklı olur tabiki ama o ürünlerede bi göz atmakta yarar var evt daha yeni yeni araştırdığımdan şuan onları tercih etmiştim öğrendikçe daha doğru ürünler kullanıcam inş