- 1 Aralık 2012
- 1.165
- 127
Cateciğim, aslında yader11 çok güzel açıklamış ve bence de Ersağ, ürünlerinin tanıtım sayfasında içerik bilgisini mutlaka yazmalı ki, biz de görelim; ona göre alalım. İllaki zararlı içerik var diye değil tabiki; mesela bir madde, bir kişide alerjik reaksiyon gösteriyordur, kullanmaması gerekiyordur gibi... Şimdilik yetkililerden bazı ürünlerin içeriğiyle ilgili net bir bilgi gelmedi, bekliyoruz. Bir arkadaşımıza sadece ALS var, o da çok az demiş ama bazı arkadaşlarımız da sls var diyor. Biraz sabretmek gerekiyor sanırım. İstersen diğer topikte hangi ürünün içeriğini öğrenmek istiyorsan yaz, kullanan arkadaşlar muhakkak yardımcı olurlarhımmm....boreas09 ersağ topiğine bakmıyorum...burayı takip etmekteyim...adamlar kimyasal katkılar konusunda bu kadar duyarlı ve hassas tüketicilere gerçekleri söyleyebilirler mi soru işareti... cevaplarını beklemek gerekiyor...tabii herkes kimyasala bu kadar karşı olmak zorunda değil ne kadar kimyasal az o kadar kar diye düşünen tüketiciler de yok değil...dün kullanan arkadaşlarımızın içeriğindeki maddeleri yazmasını bu yüzden istemiştim.nette bulunmuyor bazı ürünlerin içerikleri etiketi bizzat görmek gerekiyor yada yetkililerden cevap beklemek.......