Yok niye sorun olsunNerde oturuyorsun canım? Bir de kaç yaßindasın? Sorun degilse tabii
Oooo harikasın canım.teşekkür ederimmmYok niye sorun olsunAnkara'da oturuyorum. Yaşımı hep özelden soran arkadaşlara yazdım, haydi bu ilk olsun; senin sayende merak eden de olursa okumuş olsun.36 yaşında Sosyoloji ve Arkeoloji mezunu, kimya meraklısı ama asıl özel ilgi alanı, hobisi,uğraşısı kozmetik olan iki çocuklu kitap canavarı bir dişiyim . Kendimi özet geçtim .
Hataya gidersek mutlaka alırız teşekkürler...bilmediğin de bişi olsun yahuCanım Hatap Unu bir marka. Fabrikası Çorum'da. Çok güzel bir undur. Poğaça börek ekmek yapmak için kullandığım un
Hatay değil şekerim. Hatay da nerden çıktı şimdi?Hataya gidersek mutlaka alırız teşekkürler...bilmediğin de bişi olsun yahu
İnan bende senin kadar şaşkınım,hatap unuya çorum değilde hatay gibimi okudum ne yatım bilemedim.Hatay değil şekerim. Hatay da nerden çıktı şimdi?
Kendini acil olarak sıfırlaman, kapatıp tekrar açman gerekiyorİnan bende senin kadar şaşkınım,hatap unuya çorum değilde hatay gibimi okudum ne yatım bilemedim.
Bencede ama öyle kolay sıfırlanmıyor kiKendini acil olarak sıfırlaman, kapatıp tekrar açman gerekiyor
Haklısın canım, 65 tl yi her ay vermek çok kolay değil :) Keşke aynı güzel koku ve etkiyi bulabileceğimiz daha uygun bi şey bulsak..Maskeler gramla olduğu için çok tutmuyor yani 30 gr falan dersen verirler zaten. Vücut sütleri yaklaşık 1,5 ay gidiyor. Bence fiyatlarına göre ayda bir kere bile sarsar bütçeyi üç ayda bir kafi yoksa eşlerimiz iflas bayrağını çekerler.
O kadar artmış mı fiyatları yahuu!Haklısın canım, 65 tl yi her ay vermek çok kolay değil :) Keşke aynı güzel koku ve etkiyi bulabileceğimiz daha uygun bi şey bulsak..
Evet canım, hatta 67 miydi heydi. 250 ml lik vücut losyonu için cidden pahalı. Ama tester olarak aldığım apolloyu denedim bugün, nasıl güzel bir kokudur anlatamam sana :) Poseidon dan vazgeçip bunu mu alayım diye düşünüyorum hatta. Bu Fresh line batıracak beniO kadar artmış mı fiyatları yahuu!
Keşke ama maalesef. Yoksa hiç kaçırır mıyımbu kokular kadar güzeli bir tek eyüp sabri de var ama içerik olarak pek de tavsiye etmem yani... Ünlü parfümlerin replikalarını yapmışlar. Ben birkaç tane parfüm almıştım birebir aynı kokular ve bunların vücut losyonlarını da çıkarmışlar ama tabiki organik değil
Ben de tester almıştım ama kokularını hiç hatırlamıyorum. Şuan bende iki tane vücut losyonu var sadece o ikisinin kokusunu biliyorum bir de geçen ay testerını kullandığım poseidon'du. O testerlardan bir tanesinin kokusunu çok beğenmiştim acaba apollon muydu?Evet canım, hatta 67 miydi heydi. 250 ml lik vücut losyonu için cidden pahalı. Ama tester olarak aldığım apolloyu denedim bugün, nasıl güzel bir kokudur anlatamam sana :) Poseidon dan vazgeçip bunu mu alayım diye düşünüyorum hatta. Bu Fresh line batıracak beni
Azıcık azıcık kullanacağım artık alırsam :)Ben de tester almıştım ama kokularını hiç hatırlamıyorum. Şuan bende iki tane vücut losyonu var sadece o ikisinin kokusunu biliyorum bir de geçen ay testerını kullandığım poseidon'du. O testerlardan bir tanesinin kokusunu çok beğenmiştim acaba apollon muydu?
Ama cidden çok pahalı. Ben tam hatırlayamasam da 7 ay önce 40 küsura almıştım. 5 ay önce de göz maskesiyle testerları ama gittiğimde fiyatlarına bakmamıştım
Ben de alsam mı diye çok düşundüm ama ya güzel dondurma yapmazsa diye çok endişelendim.çünkü yorum pek yoktu hiçbir yerde.peki ekmek yapma makinan var mi canim? Ben moulinexi almıştım.biraz nemli nemli çıkıyordu.sevmedik ekmeği.kaldırdım o nu daAcaba nasıl yapmam gerekiyordu
Benim için yaniiiii
Ay nasıl güzel pişmiş yaaa.benimkiler hiç böyle olmadı.nemli nemli oldu içi de dışı da.halbuki kendi tarif kitabına göre yapmıştımher şeyi.
süper olmuş,sen bi harikasın.
Ben öyle yüklemedim ki! Kendisi otomatik öyle yan yüklenmiş. Yoksa normali düzsüper olmuş,sen bi harikasın.
resmi düz yükleseydin keşke...
Yok canım ne harikasısüper olmuş,sen bi harikasın.
resmi düz yükleseydin keşke...
Ben öyle yüklemedim ki! Kendisi otomatik öyle yan yüklenmiş. Yoksa normali düzsanırım gerçek boyut yüklediğim için.. Sonrasında da yemek yapıyordum kontrol edemedim. Düz bakmak isteyen telefonunu, tabletini ya da kafasını yan çevirsin
Olsun onu yapamayan tutturamayan da var :)Yok canım ne harikasıalet yapar, el övünür ama hakikaten makinenin marifeti. Aslında ekmek boyutu büyük olsun diye büyük hazneyi kullandım ama her zaman çift hazne kullanırım ve öyle daha iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?