- 24 Mart 2020
- 10.011
- 36.039
- 598
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu kastediyordum tam olarak.Tekstilde çalışmış biri olarak söylüyorum kesinlikle yikanmadan kullanmayin hiç bir şeyi...
evetGercekten 40 yasinda misiniz merak ettim
Neden? Nemleniyor muNevresim yıkanmadan asla serilmez.
Ben uzun sure kullanmadigim temiz nevresimi bile kısa programda yıkar oyle sererim
Yani temiz ortamda yapılmıyoTekstilde çalışmış biri olarak söylüyorum kesinlikle yikanmadan kullanmayin hiç bir şeyi...
Nasil yapiliyor biraz anlatsanaTekstilde çalışmış biri olarak söylüyorum kesinlikle yikanmadan kullanmayin hiç bir şeyi...
Yani kesiminden atolyesine kadarevet
Neden? Nemleniyor mu
Yani temiz ortamda yapılmıyo
Hayir dolapta tozlanabilir havasız kalıp kokusu degisebilir.Neden? Nemleniyor mu
Dikilen atolyede böcek fare varsa üzerinde bütün gece gezerlerNasil yapiliyor biraz anlatsana
Anlatsana deyince biraz kaba olmus kusura bakmaYani kesiminden atolyesine kadar
Yere atiliyor...böcek çikiyordu kumaş aralarindan..
Terini silen mi dersin daha neler var
Yok canım ne kusuruAnlatsana deyince biraz kaba olmus kusura bakmaAyy igrenc ozellikle ter konusu
![]()
Yıkamadan kullanıyorum demedim. Nişanlandığım kişi almış ,ondan soruyorum.
Nişanladığınız kişi alasıya kadar daha önce hayatınızda hiç nevresiminiz olmadı mı yani. Yeni alınan nevresime ne muamele edeceğiniz konusu ile ilk defa mı karşı karşıyasınızYıkamadan kullanıyorum demedim. Nişanlandığım kişi almış ,ondan soruyorum.
Off cidden berbat hijyen sifirYok canım ne kusuru
Ayrica utu pakette lekesi varsa sprey leke çıkarıcı sıkıp paketleniyor diyordu orda çalışanlarda
Yani hiç bir şey yikanmadan giyilmez
Ve 40 yaşındaymış konu sahibiNişanladığınız kişi alasıya kadar daha önce hayatınızda hiç nevresiminiz olmadı mı yani. Yeni alınan nevresime ne muamele edeceğiniz konusu ile ilk defa mı karşı karşıyasınız
O zaman Allah kolaylık versin diyorum, temizlik iyidir diyorumVe 40 yaşındaymış konu sahibi![]()
Bende ozellikle sordum dogru mu yasi diye sasirdim dogrusuVe 40 yaşındaymış konu sahibi![]()
Eveet en sevdiğimSatın aldığınız nevresimi yatağa direkt serer misiniz, yıkayıp mı serersiniz?