kesenin boyutu ile sat uymuyor gelişme olur mu sizcede

acele etme sakin kalmaya calıs ben ilkinde bunları yaşayınca 2. de cok geç gittim doktora görüp baglanmamak için test bile yapmadım ilk beta testim kan o da 1000 2000 falandı, sakin kal hayırlısı diye dua et istersen başka bi doktora git 2. görüş al
ah aslında işte 12 gün sonra gidecektim ama hafif leke kanama olunca korkup gittim

çok teşekkür ederim
Ben de geçen hafta doktora gitmiştim keseyi gördü. Bir hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi. Dün gittim geçen haftadan bu yana büyümesi gerekiyordu kese gelişmemiş önümüzdeki hafta gebelik sonlandırırız dedi. Başka bir özel doktora gittim gebelik kesen düzgün gebelik haftanla uyumlu yolk kesesi de oluşmuş ama %85 önümüzdeki hafta kürtaj öneririm dedi. Ne oldu problem ne kalp atışını niye duyamadık asla bir fikrim yok. Çok üzgünüm sadece

Ben de geçen hafta doktora gitmiştim keseyi gördü. Bir hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi. Dün gittim geçen haftadan bu yana büyümesi gerekiyordu kese gelişmemiş önümüzdeki hafta gebelik sonlandırırız dedi. Başka bir özel doktora gittim gebelik kesen düzgün gebelik haftanla uyumlu yolk kesesi de oluşmuş ama %85 önümüzdeki hafta kürtaj öneririm dedi. Ne oldu problem ne kalp atışını niye duyamadık asla bir fikrim yok. Çok üzgünüm sadece
kese oluşmuş herşey iyiyse neden kürtaj dedi ki
bende belirtiler yavaş yavaş kalboluyor gibi öyle hissediyorum
ve bu kese gelişimi neden olmuyor ve o zamana kadsr gelişirken ne oluyot da gelişimi duruyir cevabını aradığım sorular

Back
X