cok üzüldüm gercektenBen bir evde oturmuştum. Diğer dairelerden çok farklıydı ve modern bir görünüm kazandırmak adına şekil değiştirilmişti. Diğer daireler normal ilk halindeydi. Oradan taşındım ve bir süre sonra deprem oldu. 2. Kattı orası ve Diğer daireler olduğu gibi çökmüş ama o daire kayıptı yani 1-3-4 gibi çökmüştü.
Aman diyeyim, usulsüz değiştirme varsa bedava verseler almayın. O dediğim evde 4 günlük evli çift vefat etti
Ayy bizim apartmanda da ikinci kattaki bir komşu iki balkonunu da odaya kattı duvarı kırıp. Hep apartmana da zarar verdi mi diye korkarım ben de.cok üzüldüm gercekten
benzer bir sey de ben paylasacagim
deprem bölgesinde calisirken bu fotografi ben cektim cok sasirdigim icinEki Görüntüle 3515395
bu binada 1. kattaki, 3. kattaki 4-5 kimsenin burnu kanamadi. Hatta esyalarini bile kurtaranlar oldu.
ama ikinci kat tamamen çöktü, icindeki malesef yasli ciftin cenazesi cikti
biz de anlayamadik nasil oldu diye ama muhtemelen duvar kirma gibi bir sey yasandi
aslinda keske onlemler daha şıkı olsa insanlar böyle seylere cesaret edemese.
Eksper ne yapsın belgeleri, satınca işine gelip gelmeyeceğine kredi verilmeye değer mi diye bakar. Tutup belediyeden çizimlerini bakacak hali yok kiEve exper geldi exper evin İskanı varmı yokmu diye bakar mii zaten bakıyor mu
Binada biri veya gıcık olan biri yapı denetimi şikayet eder kafası atar kontrole gelirlerse izinsiz her şeyi sökerlerNormal şartlarda balkonları cam balkon yapmak,balkonu mutfağa katmak falan bile izinsiz yapılamayan şeyler ama üzerinde durulmuyor asansör boşluğuna oda yapan muhteşem zeka yüzünden başınız derde girer.
Ekstra odayı anlamadım imar planına aykırıysa başınıza iş açmasın?
cok üzüldüm gercekten
deprem bölgesinde calisirken bu fotografi ben cektim cok sasirdigim icinEki Görüntüle 3515395
bu binada 1. kattaki, 3. kattaki 4-5 kimsenin burnu kanamadi. Hatta esyalarini bile kurtaranlar oldu.
biz de anlayamadik nasil oldu diye ama muhtemelen duvar kirma gibi bir sey yasandi
zaten yasak aslında. ben evin tadilatını yaptırırken bir duvarı yıkmak istedim, belediyeye sordum, olmaz deyince ellemedim. ama kimsecikler sormuyor kafasına göre yıktırıyor. biri şikayetçi olursa belediye gelip kontrol ediyor ve eski haline getirilmesini talep edip ceza kesiyor. aslında deprem bölgelerinde hakikaten şikayet etmek lazım böyle insanlarıAyy bizim apartmanda da ikinci kattaki bir komşu iki balkonunu da odaya kattı duvarı kırıp. Hep apartmana da zarar verdi mi diye korkarım ben de.
Aslında böyle tadilatlara izin verilmemeli yasak olmalı.
Konu sahibi parayı kurtarabilirsem alma o evi. Sıkıntılı bir durum
Bende deprem bölgesinde bu şekilde bı bina görmüştüm, 2.katta inşaat durmuş ve üzerinden bir kış geçmiş demirler falan yagmur kar alınca çürümüş, sonraki yıl yeniden başlanmış inşaata ve katlar bitirilmiş. 3.kat tamamen yok olmuştu. Ne tuhaf işler ya birilerinin sorumsuzlugu, dusuncesizligi para hırsı yüzünden kimler kimler acı çekti.cok üzüldüm gercekten
kesinlikle... mesela yine bizim alandaki bir adam gecekondu yapmis, temeli bir kata uygun. sonra cocugu evlenmis ikinci kat cikmis, ucuncu kat cikmis. bir sekilde izinleri alinmis onca yilda : (Bende deprem bölgesinde bu şekilde bı bina görmüştüm, 2.katta inşaat durmuş ve üzerinden bir kış geçmiş demirler falan yagmur kar alınca çürümüş, sonraki yıl yeniden başlanmış inşaata ve katlar bitirilmiş. 3.kat tamamen yok olmuştu. Ne tuhaf işler ya birilerinin sorumsuzlugu, dusuncesizligi para hırsı yüzünden kimler kimler acı çekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?