yuksek giris dediği ilk katAsansörsüz ev almazdım. Sonradan katma,çatma yapılan ev almazdım. Sonuçta 2 milyon az para değil. Çaydan toplanmıyor
Çıkarır biri itiraz ederse, yasal değilAlacağım eve yarısını peşin verdim fiyatı 2 milyon 2+1 asansörsuz yüksek giriş bina ama adam balkonu mutfağa katip genişletmis balkonun yarsı duruyor yarısı mutfağa katmış ve benim kafamı karıştıran adamin asansör boşluğuna oda yapması nasıl yaptı bilmiyorum çocuğuna resmen oda çıkmış kapısına varana kadar bu ilerde bana sıkıntı olur mu bilemiyorum çevrenizde varmı böyle evi olan?
Evet bu durumda belediye ya yıkar ya da para cezası verir ama asansörü boşluğunu yıkarlar diye düşünüyorum önemli çünküÇıkarır biri itiraz ederse, yasal değil
Bilmiyorumİskan vs alınmış mı ? Belediye onay vermiş mi bu değişikliklere ?
Mutfagı balkona katıp genisletmesi ruhsata aykırı bir tadilat olabilir,asansör boslugu ortak kullanım alanı buraya oda yapması zaten imar mevzuatına aykırı.Onlar yaptırırken kimse birşey demedi belli ki ama şikayetci olundugunda yıkım kararı cıkıyor.İleride evi satacak olsanız alacak kisiler bu durumlardan rahatsız da olabilir.Alacağım eve yarısını peşin verdim fiyatı 2 milyon 2+1 asansörsuz yüksek giriş bina ama adam balkonu mutfağa katip genişletmis balkonun yarsı duruyor yarısı mutfağa katmış ve benim kafamı karıştıran adamin asansör boşluğuna oda yapması nasıl yaptı bilmiyorum çocuğuna resmen oda çıkmış kapısına varana kadar bu ilerde bana sıkıntı olur mu bilemiyorum çevrenizde varmı böyle evi olan?
Bilmiyorum
İskanı var ama belediyenin bunlardan haberi varmı bilmiyorum oda yapmasından falanIskanindan haberinizin olmadigi evi nasil almaya karar verip parasini oduyorsunuz ya yapmayın
İskanı var ama belediyenin bunlardan haberi varmı bilmiyorum oda yapmasından falan
Eve exper geldi exper evin İskanı varmı yokmu diye bakar mii zaten bakıyor muAnladim bunu sormadiniz mi peki?
Benim tercih ettigim edecegim bir degisiklik degil ama parayi vermissiniz ztn alismaya bakin
Eve exper geldi exper evin İskanı varmı yokmu diye bakar mii zaten bakıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?