- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
- 133
eğer 38 bedense ve fiyatta anlaşırsak yarın izmire gelicem hafta sonu oradayım elden teslim alıp ödeme yapabilirim.
ilgilenen varsa bindallımı satıyorum. yazlık bir model. izmirdeyim. ilgilenenlerden cevap bekliyorumEki Görüntüle 646450 Eki Görüntüle 646451 Eki Görüntüle 646452 Eki Görüntüle 646453 Eki Görüntüle 646454 Eki Görüntüle 646455
mrb.satılmış olan bu muydu??
mrb.satılmış olan bu muydu??
slm evet bu son fiyat 50tl. izmir dışı olursa kargo size ait. isterseniz hemen teslim edebilirim
bu satıldı canım
canım bindallılar karıştı sanırım ya da benim kafam karıştı:)kolları tülden olan yazlık bindallı dimi satılmayan.birde izmirin neresinde oturuyosun ben yeşilyurttayım. bindallının yanında terliği başörtüsü vs var mı?
bi de ablanın bindallığı var sanırım yazlık olmayan kolları tülden değil bordo üstüne sarı işlemeli yoksa bu mu ...yazlık olan kolları tülden olanını beğenmiştim ben:/
Bende Hürrem tarzı kaftan var. eğer ilgilenirseniz buradaki konuma bakablirsiniz.
Bende Hürrem tarzı kaftan var. eğer ilgilenirseniz buradaki konuma bakablirsiniz.
Eki Görüntüle 961850 Eki Görüntüle 961851 Eki Görüntüle 961852
Bunlar resimllerim canım 400 Tl ye alınmıştır, 36 beden 55 kiloya kadar olur diye tahmin ediyorum. 1.5 saat giyilmiştir. Kaftan, tül tarlatanı, kemer ve tacı ile 200 Tl canım. Hayırlı olsun bu arada.
çok güzelmiş yaama ben 61 kiloyum 38 beden bana olmaz kesin teşekkür ederim. çok sağol
cnm tutya diye bir arkadaştada var oda 50 TL ye satıyo bir bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687283&page=2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?