Satılık pronovias jazmin

tesadufen243

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
44
1
36
Ankara
Arkadaşlar Merhaba,
Gelinliğimi satıyorum bu da linki;

------------
Gerekli bilgiler burada mevcut ama sorunuz olursa yine yanıtlayabilirim. Bu son fiyat, duvak dahil 3500 liraya almıştım ama duvağı hatıra olarak saklayacağım, sevgiler:)

Son düzenleyen: Moderatör:
ıkıncı el bı gelınlık ıcın bıraz fıyatı yuksek degıl mı evet gelınlık cok sahane ama uygulamadan gecmıs sonucta bence bıraz daha makul bı fıyat soylersen ılgılenen cıkacaktır mutlaka . ben bıle bayıldım cunku

Yorumun icin tesekkurler:) pronoviasta görevli arkadasa sormuştum ne kadara satayım diye o fiyat biçti :) genelde böyle pronovias muadili fiyatlari zaten ..... biraz araştıranlar biliyordur yine benimki uygun kaliyor:) bence bu fiyata değecek bir gelinlik alan pişman olmayacaktır:) daha önce alıcılar çıktı ama sehir farklılığı problem oldu, gercekten beğenen birine nasip olur inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon bilmiyordum link paylaşmanın yasak olduğunu, forumları okuyucu olarak takip ediyordum ancak yazmamıştım daha önce:)
Fotoğrafları da yükleyemedim aksi gibi. O zaman şöyle söyleyeyim Pronovias'ın Jazmin Modeli 1500 TL'ye satılıktır. 38 - 38 -40 beden için uygun olacağını düşünüyorum. Ankara'da ikamet ediyorum. Üstüne sonradan dantel kalın askılar eklenmiştir yine Pronovias tarafından, ancak istenmiyorsa çıkarılabilir. Detaylı bilgi almak isteyenler iletişime geçebilir.

benım bu gelinlikte hala gözüm var. haftaya ankaraya gelebilirim özel mesajım yok görüşelim benı ekler mısın yıldız cağ facebboktan

benım bu gelinlikte hala gözüm var. haftaya ankaraya gelebilirim özel mesajım yok görüşelim benı ekler mısın yıldız cağ facebboktan

Ne yazık ki yorumunuzu yeni gördüm, facebookta bulamadım ama hala ilgileniyorsanız tekrar deneyeyim bulmayı, yıldız cağ mı yazmam gerekiyor tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…