Satılık ev sorunu

Niye görmesin icra niye var mal satılıp borclulunun borcunu ödemek için onun borcu benim verdiğim para ile ödendi kimse bana evi bağış yapmadı. O zaman borcuna sadık kalıp ödeseydi de alacaklı da icraya vermeyeseydi. Sonuçta yasal bişey mahkeme sattı bende para ödeyip aldım.
Eve ihtiyacınız yoksa kira sözleşmesi yapabilirsiniz aslında adamla

Guzellikle cikmiyorsa icraya verin girsin. Biz o sekilde cikardik. Suan kirada ev bulmak cok zor farkindayim. İnsanlar zor durumda fakat ben evimi kimseye zor durumda diye satmak zorunda degilim. On tane evim olur birini bagislarim ama hepimizin durumu benzer. Gerekli sureyi tanidiysaniz ev bulmalari icin zorla cikartmak disinda yapabiliceginiz pek birsey yok.
Evet haciz memuru da aynı şeyi söyledi yasal sürede çıkmazsa icra yoluyla çıkarılır evde işgalci durumunda satılan kişiye evi teslim etmek zorunda

Guzellikle cikmiyorsa icraya verin girsin. Biz o sekilde cikardik. Suan kirada ev bulmak cok zor farkindayim. İnsanlar zor durumda fakat ben evimi kimseye zor durumda diye satmak zorunda degilim. On tane evim olur birini bagislarim ama hepimizin durumu benzer. Gerekli sureyi tanidiysaniz ev bulmalari icin zorla cikartmak disinda yapabiliceginiz pek birsey yok.
Evet haciz memuru da aynı şeyi söyledi yasal sürede çıkmazsa icra yoluyla çıkarılır evde işgalci durumunda satılan kişiye evi teslim etmek zorunda
Satın direk satılığa koymak için adamın içinden çıkmasına gerek yok
İyi de evin içine bakmaya gelen müşterilere evi göstermesse

İyi de evin içine bakmaya gelen müşterilere evi göstermesse
Evin eski fotoğrafları yok mu? Siz fotoğrafsız mı satın aldınız? Siz görmeden etmeden satın alabiliyorsanız illaki görmeden etmeden satın alabilecek birileri vardır.

O da millete borç takip ödeme yapmamış adamda mahkemeye müracaat etmiş olacağı bu sonucuna katlanır. Madem parası vardı da niye ödememiş borcunu da icrayı kaldırmamış.

Bakin hersey insanlar icin. Ben girmem böyle ise, ulke bu kdr ofkeli iken ekonomik savas varken asla girmem. Oda oyle yapmasaymis diyemeyecek kdr agir ve anlik oldugunu dusunuyorum benim tercihim bu. Ne olup bittigini sorgulamiyoruz. En son bayramdan once yakinimda sahit oldum sonu yuzu paramparca olan olen bir mal sahibi karisi veda bile edemedim diye agladi
Konuya gelirsek mahkemeye gitmeniz gerek ama icradan aldiginiz aile apartmaninda bir evi piyasaya kar ederek ztn biraz zor satarsiniz ya avukat Ile ilerleyin surec hukuki sizden uzak cozulsun yada fiyatta anlasmaya calisin

Evin eski fotoğrafları yok mu? Siz fotoğrafsız mı satın aldınız? Siz görmeden etmeden satın alabiliyorsanız illaki görmeden etmeden satın alabilecek birileri vardır.
Fotoğraf var ama müşteri illaki evin içini bire bir görmek ister. Ben ona zararirimin bir tık üstünde geri satmayı söyledim sonuçta bende bir dünya masraf yaptım ama o aldığım fiyatın çok çok altında bir fiyat söylüyor yani ben onun borçlarına sponsor olmadım sonuçta

Fotoğraf var ama müşteri illaki evin içini bire bir görmek ister. Ben ona zararirimin bir tık üstünde geri satmayı söyledim sonuçta bende bir dünya masraf yaptım ama o aldığım fiyatın çok çok altında bir fiyat söylüyor yani ben onun borçlarına sponsor olmadım sonuçta
Net fiyat söylerseniz yardımcı olmaya çalışırız.

Eğer adam verdiğiniz parayı verecekse satın adama evini geri . Böyle bir zorluğa kimse düşmek istemez . iki taraf ıcınde hem zor hem vicdani

ama vicdan yapacağınız bi durum yok kimsenın hatalarının ceremesini siz çekmek zorunda değilsiniz . sonuçta resmi yollarla alınmış .aile de ilk alma hakkına sahip olduğu halde almamış

Daha da asagısına istiyorsa kimseye hayır yapmak zorunda değilsiniz icraya verin çıkartsın
Adam zaten o parayı ödeyebilecek olsa ev icra açık arttırma muhabbetine girene kadar borcunu ödeyip evi kurtarırdı. Ya evden çıkaracak ya satacak başka çaresi yok

Eğer adam verdiğiniz parayı verecekse satın adama evini geri . Böyle bir zorluğa kimse düşmek istemez . iki taraf ıcınde hem zor hem vicdani

ama vicdan yapacağınız bi durum yok kimsenın hatalarının ceremesini siz çekmek zorunda değilsiniz . sonuçta resmi yollarla alınmış .aile de ilk alma hakkına sahip olduğu halde almamış

Daha da asagısına istiyorsa kimseye hayır yapmak zorunda değilsiniz icraya verin çıkartsın
Adam zaten o parayı ödeyebilecek olsa ev icra açık arttırma muhabbetine girene kadar borcunu ödeyip evi kurtarırdı. Ya evden çıkaracak ya satacak başka çaresi yok
Eve ihtiyaç var satıp başka semtte almak istiyoruz
buda bir tık akıllılık oluyor. Evi ucuza alıp pahalıdan satmış olacaksınız gibi. O adam başınıza bela olur. Ki alıcı geldiğinde adam evden çıkmıyorum derse ev başınıza kalır

Ev icradan 2.750 satıldı biz 2.250 aldık adamda bizden 2. Milyona almak istiyor. Bende dedim ver 2. 500 al senin olsun ben niye zarar edeyim. Üstelik exra bir sürü para ödedim tapu harcı sigortası iviri ziviri
Bence iyi teklif etmişsiniz acınacak bir şey yok 15 gün bittikten sonra icraya verin gitsin. O zaman tutuşur öder parayı

Bence iyi teklif etmişsiniz acınacak bir şey yok 15 gün bittikten sonra icraya verin gitsin. O zaman tutuşur öder parayı
Yani ben anlaşma yoluna girerim ama o pek öyle görünmüyor hem suçlu hem güçlü madem paran vardı o zaman borcunu ödeseydin de icrayı kaldırsaydın.

buda bir tık akıllılık oluyor. Evi ucuza alıp pahalıdan satmış olacaksınız gibi. O adam başınıza bela olur. Ki alıcı geldiğinde adam evden çıkmıyorum derse ev başınıza kalır
Haciz memuru yasal sürede çıkmazsa icra yoluyla zorla çıkarılır o işgalci durumuna düşer evi satın alan kişiye teslim etmek zorunda dedi

Ben onun borcuna sponsor olmak zorunda değilim elbette üstüne biraz karımı koyacağım o kadar boşuna mı uğraştım o zaman gidip ihaleden o alsaydı

Yani ben anlaşma yoluna girerim ama o pek öyle görünmüyor hem suçlu hem güçlü madem paran vardı o zaman borcunu ödeseydin de icrayı kaldırsaydın.
Adam hakkında sürekli böyle söylemeniz sizi haklıyken haksız konuma düşürüyor yalnız. Biraz vicdansız bir söylem bu. Adam ne yapmış neden yapmış ya da yapamamış bu bizi ilgilendirmez ama siz en azından zararınız ve Emeğiniz kadar almaya hakkınız var. Bence buraya odaklanın adamın haklı ya da haksız olmasına değil. Onun durumu da zor Allah kimseye o duruma düşürmesin.

Adam zaten gururuyla cikacak olsa evi kendi satar icraya vermezdi .bu yuzden insanlar icradan ev almiyor zaten .bildirin cikarsinlar bari

Back
X