satılık ev ile ilgili görüşlerinize ihtiyacım var!

hyr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
11
0
86
Ankara
batıkent 2.Mesa daki satılık müstakil dubleksi satıp satmama konusunda aklım karıştı arkadaşlar.Antalya da yaşadığım için ankaradaki emlak piyasasası hakkında hiç fikrim yok.Bazı emlakçılar arıyor, ordaki dubleksler 100-120 000 tl ye satılıyor diyor.Sizinkini 140 000 tl ye hemen satalım diyorlar.İlanlara bakıyorum 220 000 tl- 325 000 tl dubleksler var mesada.Bazıları da yeni hastane açılmak üzere bitince sen 165 000 e aynı evi almaya kalksan alamazsın diyor.Bir duyuyorum hem de arka sıradaki evini 160 000 tl ye satan komşu ucuza gitti burda apartman dairesi bile bu fiyatalara gidiyor diye sattığına pişman olmuş.Emlakçı ise 98 000 tl ye zor sattım diyor.Kim doğruyu söylüyor bir türlü anlayamadım.Fakat emlakçılar önemli bir ayrıntıyı atlıyor.Emlakçılara desem ki mesa da bize öyle bir ev bulun ki müstakil olsun en ön sırada olsun,bir tarafında ilköğretim okulu ve çocuk parkı diğer tarafında lise olsun çucuk okula cadde geçmeden evin bahçe kapısından gitsin gelsin , bahçesi büyük ve önü yeşil alan olsun hemen önünde pazar olsun ,bahçe kapısından alış verişimi yapayım.Karşısı otobüs durağı olsun ama yol gürültüsü duyulmasın, ulaşım problemi olmasın, karşısında hastane olsun ,yürüme mesafesinde olsun;çarşısı ,fırını, eczanesi yürüme mesafesi olsun hiç yol geçmeden alışverişimi yapayım ,önü tamamen açık yeşil alan bahçe manzarası, sessiz , huzurlu, olsun,taş kaplama yalıtımlı çok sağlam bina olsun. yapılı olsun Sizce ne derler ? Açmışlar telefonu siz bu eve çok istiyorsunuz hemen 140 000 e gelin satalım kaçırırsanız pişman olursunuz haaa.Arkadaşlar fena halde kafam karıştı bir taraftan burda da ev sahibim evi satacak yine kira yolu görünüyor.Ben de Ankara daki bu evi satıp antalya dan bir ev alayım da kendi evim olsun ALLAH ın izniyle rahat edeyim diyorum.Bir taraftan da hastanenin bitmesini bekleyeyim fiyatlar artınca burdan daha iyi bir ev alayım diyorum ama o zamana kadar da yine kiraya çıkmam gerekiyor.Ordaki emlak durumlarını bilen arkadaşlar aciiiiiiiiiiiiiil bilgi ve görüşlerinizi yazarsanız çooooooooooook sevinirim.bir iki haftaya kadar bu durumları netleştirmem lazım.Evin emlakçıların elinde heba olmasını istemiyorum.Sevgiler.

Back