• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Satılık erkek bebek için 1-2 yaş civarı

alpellaa

Hayırlısı olsun...
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
1.497
11
158
Lacivert çizgili triko kapşonlu içine kırmızı tshirt giymiş imajı vardır 1,5-2 yaş etiketli 5 tl
Kırmızı Mothercare mcqueen pijama takımı 2-3 yaş etiketli 5 tl
7li mothercare uzun kollu 12-18 ay çıtçıtlı set 2 tanesinde çok az çay lekesi var hepsi 5 tl
Beyaz Mushi omuzumda zürafa çıtçıtlı body 18-24 ay etiketli 2 tl
Mothercare 21,5 numara ev ayakkabısı 3 tl
4 adet çorap
3 adet penye yelek 9-12 ay
3 adet pijama takımı 9-12 ay
1 adet alt 9-12 ay
2 adet h&m üst 1-1,5 yaş
1 adet kanz çıtçıtlı 1-2 yaş

Fiyatsız olanlar hediyedir çünkü oğlum üstüne meyvesuyu ve pekmezli su damlatmış kosla veya çamaşır suyu kullanmadım çıkacağını düşünüyorum evde giydiririm derseniz sorun olmaz bence hepsi toplam 20 tl

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Son düzenleme:
Lacivert çizgili triko kapşonlu içine kırmızı tshirt giymiş imajı vardır 1,5-2 yaş etiketli 5 tl
7li mothercare uzun kollu 12-18 ay çıtçıtlı set 2 tanesinde çok az çay lekesi var hepsi 5 tl
4 adet çorap
1 adet alt 9-12 ay
2 adet h&m üst 1-1,5 yaş

Fiyatsız olanlar hediyedir çünkü oğlum üstüne meyvesuyu ve pekmezli su damlatmış kosla veya çamaşır suyu kullanmadım çıkacağını düşünüyorum evde giydiririm derseniz sorun olmaz bence hepsi toplam 20 tl

Eki Görüntüle 849951 Eki Görüntüle 849952 Eki Görüntüle 849953 Eki Görüntüle 849954
Merhaba ben hepsini almak istiyorum elinizde başka satmak istediğiniz 12-18aylik yazlik kıyafet varsa görmek isterim

Merhaba ilk siz cevap verdiğiniz için size ayırabilirim eğer kesin alacaksanız yazlık da bakayım varsa onları da eklerim başka bir ark da özelden sormuş da kesin alıyorsanız kimseye olumlu dönüş yapmayım

4 adet çorap
1 adet alt 9-12 ay
2 adet h&m üst 1-1,5 yaş

Eki Görüntüle 849951 Eki Görüntüle 849952 Eki Görüntüle 849953 Eki Görüntüle 849954

nasıl görmedim ben 9-12 hariç hepsini alırdım başka varmi canim senden aldıklarımı kullanıyoruz superler

Adogruyol canım sağol çıkarsa yine ben sana haber veririm diğer ark alacak sanırım hepsini

Adogruyol canım sağol çıkarsa yine ben sana haber veririm diğer ark alacak sanırım hepsini

Bana Haber ver canim ben senin ürünlerini cok beğenerek aldım ve hala giydiriyorum ürünlerin hem kaliteli hem güzel hemde cok uygun fiyat alana hayırlı olsun :((

Bloody arkadaşımızn kargosunu gönderdim hepsi satıldı teşekkürler

Back