Bebek İkinci El Satılık bebek arabası ve bebek dinleme telsizi

TuanaCemre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
23
1
3
38
Slm kızlar elimde doll baston puset bebek arabası ve chicco bebek Telsizi var acil satmak istiyorum ilgilenen olursa resimlerini atarım ankara içi olursa teslim daha kolay olur şimdiden teşekkürler

fotoğraf/fiyat/özellik bilgileri ile çok daha kolay satabilirsiniz, bir de farklı iller için aştiden teslim ederseniz çok daha uyguna gider eminim araba... iyi satışlar

20140824_234903.jpg

Cnm 100 tl tıkır tıkır çalışıyor benim bebeğim büyüdü artık ihtiyacım yok düşünürsen hiç kaçırma aynısı 309sen aşağı degil

Fiyati çok iyi cnm sıfır 300den aşağı değil kargo çok tutmaz pazartesi istanbula kocaman bebek arabasi gönderdim 30 tuttu ihtiyacın varsa kaçırma bence

Doll lux cabino baston puset araba sıfır sayılır hediye geldiği için satıyorum
lux cabinonun kasasi metal rengi bakmistim ben bunun kasasi siyah.tam emin olamadim doll un bi modeli daha var kasasi siyah seninki gibi.tam eminmisin canim almayi dusunuyorumda

lux cabinonun kasasi metal rengi bakmistim ben bunun kasasi siyah.tam emin olamadim doll un bi modeli daha var kasasi siyah seninki gibi.tam eminmisin canim almayi dusunuyorumda
Kağıdında öyle yazıyordu eski sezon olabilir ama araba çok kullanışlı memnun kalırsın renkleri yeni cikanlarda farklı ama özellik olarak aynı ihtiyaçtan satıyorum yoksa bu fiyata bulamazsın haber bekliyorum

Kağıdında öyle yazıyordu eski sezon olabilir ama araba çok kullanışlı memnun kalırsın renkleri yeni cikanlarda farklı ama özellik olarak aynı ihtiyaçtan satıyorum yoksa bu fiyata bulamazsın haber bekliyorum
Cnm şimdi tekrar baktım doll axio baston puset diye geçiyor

Back