Bebek İkinci El Satılık Adidas Dragon Kız Bebek Ayakkabısı

arkadaşlar ben almıştım kızım için. ama benim kızın ayaklar kocaman olunca olmadı. garantisini veririm. gördüğümde şok oldum. yeni sıfır ya bir leke bile olmazmı. ben resimlerini çekmiştim. asıl rengi bu ve müthiş bişiy . keşke kızıma olsaydıda iade etmeseydim. kesinlikle kaçırmayın
PEKİ SİZ NE KADARA VERECEKSİNİZ:)

PEKİ SİZ NE KADARA VERECEKSİNİZ:)
ben konuyu açan arkadaştan aldım. 25 tlye. ama kızıma olmadı. ben de resimlerini çekmiştim. ayakkabıları görünce 25 tl verdiğime inanamadım yani bu kadar ciddiyim. kaçırmayın alın derim.

ben konuyu açan arkadaştan aldım. 25 tlye. ama kızıma olmadı. ben de resimlerini çekmiştim. ayakkabıları görünce 25 tl verdiğime inanamadım yani bu kadar ciddiyim. kaçırmayın alın derim.
TABANI KAÇ CMDİR?BENİM KIZIM 12 AYLIK OLUR MU ACABA?BİR DE HANGİ ŞEHİRDESİNİZ?

ANLAYAMADIM AYAKKABI ŞUANDA KİMDE:)
canım ayakkabıyı ben birkaç gün önce aldım sevennur nikli konuyu açan bayandan. zaten iade garantili veriyor. olmazsa yollarsın dedi. bizim kızın aykları büyükmüş olmadı bende yolladım dün. sanırım bugün elinde olur. ayakkabı şimdi kutusunda sevennurda. ben kaçırılmayacak ayakkabı diye belirtmek istedim:)

canım ayakkabıyı ben birkaç gün önce aldım sevennur nikli konuyu açan bayandan. zaten iade garantili veriyor. olmazsa yollarsın dedi. bizim kızın aykları büyükmüş olmadı bende yolladım dün. sanırım bugün elinde olur. ayakkabı şimdi kutusunda sevennurda. ben kaçırılmayacak ayakkabı diye belirtmek istedim:)
ANLADIM,TEŞEKKÜR EDERİM.

X