Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
,
altı yumuşak olanlardan mı. kaç aylıkken giydi
evet altı yumuşak olanlardan. 4 aya kadar giydi ama ayaklar tombuldu.
CANIM ŞUNA UYGUN FİYAT VER DE ALAYIM. TEMİZ GÖRÜNÜYORHayır duruyor :)
CANIM ŞUNA UYGUN FİYAT VER DE ALAYIM. TEMİZ GÖRÜNÜYOR
AYAKKABI UYGUN DA FİYAT ECCÜK DEĞİL:) DETAYLI RESİM VAR MI.Kargo senden 25 TL sevgili anne. Uygunsa yollayım
AYAKKABI UYGUN DA FİYAT ECCÜK DEĞİL:) DETAYLI RESİM VAR MI.
Maalesef bende çok para verdim. Kıyamıyorum aslında ama ev dolup taşıyor artık. Son fiyat maalesef.20 TL YAP HEMEN YOLLİM PARAYI. BİRDE FENERBAHÇELİ LAZIM. BABA BUNU GÖRÜNCE YIKACAK ORTALIĞI. BANA KARGOYLA 27E GELECEK
KARGO SİZDEN OLSA. YANİ BİR KOLAYLIK DA YAPMIYORSUNUZ:)Maalesef bende çok para verdim. Kıyamıyorum aslında ama ev dolup taşıyor artık. Son fiyat maalesef.
KARGO SİZDEN OLSA. YANİ BİR KOLAYLIK DA YAPMIYORSUNUZ:)
Uzun zaman önce koymuştum zaten 30 liradan geri dönüş olunca 25 dedim Bütün kolaylığım bu :) Çok para veriyorum sonra acıyorum
peki . tertemiz sorunsuz bişeye benziyor. özelden banka bilgilerini yazarmısın canım. bugün kargo etmeni istiycem
MÜTHİİİİİŞŞŞŞŞŞ:) SEVGİLİ ANNECİK ELİME ULAŞTI AZ ÖNCE İNAN BÖYLE BİRŞEY BEKLEMİYORDUM. SIFIR BU YA:) Bİ ETİKETİ KOPMUŞ SANKİ YANLIŞLIKLA:) VE ÇOOOK SEVİMLİ. NEFİS BİR RENGİ VARMIŞ. HEDİYEN İÇİNDE AYRICA TEŞEKKÜRLER. VALLAHİ YAPTIĞIM EN MÜKEMEL ALIŞVERİŞTİ ÇOK TEŞEKKRÜE DERİM HELALİ HOŞ OLSUN VERDİĞİM PARAHayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı mutlu günlerde giyer.