Satılık 2.el nişanlık yada pembe gelinlik

arnuvanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
134
23
28
Nişanlığım düğün masrafları nedeniyle satılıktır.Fethiye güler modaevinde dikilmiştir.1300tl ye almıştım.Fiyat teyidi yapabilirsiniz.650 tl ye satıyorum.Fiyat için görüşülebilir.Ürün 36 bedendir.170 boy için dikilmiştir.

Eklentiler

• buyuk4.jpg
    buyuk4.jpg
    601,6 KB · Görüntüleme: 732
  • buyuk2.jpg
    buyuk2.jpg
    292,6 KB · Görüntüleme: 541
  • IMG_7687.jpg
    IMG_7687.jpg
    517,1 KB · Görüntüleme: 1.294
Üst bedeni ayarlanabilir 38 bedenseniz rahatlıkla kullanabilirsiniz üst kısım boydan boya ip sikmali içerde de payı var fazlasıyla ama 40 bedende kasabilir.

Maalesef aracım yok bana biraz uzaksınız :( eğer gelme imkanım olursa size haber veririm. Teşekkür ederim

Anliyorum haklisiniz.Gelme imkânınız olursa annemin küçük bir butiği var nisanligi orada deneyebilirsiniz

kesın olarak almak ıstyorum 38 beden gıyrm ama olculerınzı yazarsnız bna dha ıyı olack snırım

Benim ölçülerim 85-70-95 ürünün arka kısmı komple bağcıklı zaten bedeninize göre sıkıyorsunuz o yüzden beden sorunu yok 38 beden çok rahat olur.

tamam o zamn en son oluru nedır pekı kıyafet uzernde gögs kapatma yapcgm tadılata gıderck ona ıstınaden bır fıyat vermenızı rıca edıyrm

Benimde düğünüm dolayısıyla acil ihtiyacım var kargosunu siz karşılayacaksanız ben 500TL ye bırakırım.

bu fiyata ben şuan kına abiyesi bakıyorum ben bile bulamıyorum.Kaldı ki nişanlık gerçekten çok uygun bir fiyata veriyorum.Bu nişanlık şuanda fatih fethiye güler moda evinde aynısını vitrinde görebilirsiniz.1300TL yarısının altında bir fiyata veriyorum ve ürün pembe gelinlik olarak dikilmiş bir ürün o yüzden çok kaliteli ihtiyacım olmasa satmazdım.

anlıyorm ilginiz icin cok tesekkür ederım ama benımde maddı durumum müsait değil o lımıte cokgüzl kıyafetnız düğünnz ıcın hayrlı olsun allah bır yastıkta kocatsın :)

Back