Sata göre hamilelik

tulaykrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
106
0
41
arkadaşlar o kadar cok korkuyorumki bunu sizelere cümlelerle anlatamam 6 haftalık gebeyim vajina usd ye göre ama sat tarihime göre 8 haftalık hormon testi yaptırdılar 15.40 cıktı bhcg 38764 cıktı ama dr bana bebegin gelişmedigini kalp atımı olmadıgını söyledi ve kürtaj dedi ama oysaki o kadar usd yaptırdım vajina usd dahil olmak üzere ama en son yapıldıgında yani 2 gün önce anca o zaman bebek gözüktü nasıl gelişmedigini söyleyebiliyor anlayamıyorum ltf bana yardım edin

arkadaşlar o kadar cok korkuyorumki bunu sizelere cümlelerle anlatamam 6 haftalık gebeyim vajina usd ye göre ama sat tarihime göre 8 haftalık hormon testi yaptırdılar 15.40 cıktı bhcg 38764 cıktı ama dr bana bebegin gelişmedigini kalp atımı olmadıgını söyledi ve kürtaj dedi ama oysaki o kadar usd yaptırdım vajina usd dahil olmak üzere ama en son yapıldıgında yani 2 gün önce anca o zaman bebek gözüktü nasıl gelişmedigini söyleyebiliyor anlayamıyorum ltf bana yardım edin

hımm canım kalp atımı 6.haftada görülmesi gerekiyo tabi ama ben iki kere yaşadım bu durumu bebek gözükebilir ama önemli olan kalp atımının duyulması bence 1 hafta ya da iki hafta daha bekle ya da için rahat etmiyosa başka bir doktora daha git zaten 8 haftalıkken de duyulmassa malesef alıyolar inşallah geç döllenmedir ve duyarsın

Dr. çok önemli bu gibi durumlarda! ve kesinlikle tek bir dr'un söyledikleriyle haraket etme! bence ve stres yapma dicem ama imkansız biliyorum! ancak işler daha da kötüye gitmesin istiyorsan fazla üzülmemeye dikkat et lütfen ve en kısa sürede yeni bir dr'a daha görün! çok çok geçmiş olsun cnm... acil şifalar! inşallah güzel haberlerle dönersin... :Saruboceq:

sekiz haftalik gozukse de gec dollenme olmus olabilir ya da bazen oluyor ben cok okudum bazi bebekler doguma kadar birkac hafta geriden geliyorlar ya da bazen ileriki aylarda arayi kapatiyorlar. ve alti haftalik gebelikte henuz kalp atisi olmamasi da normal zaten. sata gore degil de kesenin haftasina gore en az yedi haftalik beklemek gerekmez mi diye dusundum. tabiiki de biz degil doktorlar bilir ama bir doktorun sozune guvenerek sakin birsey yapma mutlaka iki uc doktor gormeli hatta ayrintili ultrasonda ya da doplerde bakilmali. yani bilmis bilmis yaziyorum ama bu tarz ornekler cok okudum diye yaziyorum benim de 10. haftaya kadar suren hamileleigimde bebek 8 gun kadar geriden geliyor gozukuyordu yani sata gore farkli keseye gore farkliydi. seninle ayni durum olmasa da cunku kalp atisini erken almistik o donem bu tarz yazilari cok okumustum diye ayrintili yazdim.
guzelim cok zor ama sakin olmaya calis hemen baska bir doktora daha gorun ve aynrintili ultrasonu olan bir doktor bul. Insallah guzel haber verirsin hatta biz bunlari yazarken Insallah sen zaten kalp atimini duymus olursun.

slm cnm ben de 14 eylülde 7+5 ken aldırmak zorunda kalmıstım bebeğimi kalp atımı alınamamıstı. çookkk üzüldüm bebeğim için ama sonrasında da kürtaj korkusu başladı. hiç bilmediğin yaptırmayı da hiç mi hiç düşünmediğin bi şey... korkuyo insan tabi.
ama korkulacak bir şey yok ben 2 hafta arayla kürtaj oldum (ilkinden sonra parça kalmıştı)ikisini de başka yerde oldum. ikisinde de hiçbirsey hissetmedim. sadece ilkinde bebeğimi kaybetmenin verdiği acıyla daha geç toparlanmıştım.
başka dr. a gittin mi? şimdiki aklım olsa en az 3 dr a gitmeden karar vermezdim. kürtajdan sonra 3 dr a kontrole gittim. herkes ayrı bi şey diyor. birini ak dediğine diğeri kara diyor bazen. :teselli:

arkadaşlar pzrt kürtaj oluyorum acı hissediyomusunuz kürtaj esnasında

canım bn iki kez kürtaj oldum ikisinde de özel hastanede oldum genel anesteziyle hiçbir acı hissetmedim ve 1 saat sonra ayaktaydım tabi ruhsal olarak yıpranıyosun ama kürtajını iyi bir yerde olmanı tavsiye ederim

X