• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şaşkınım...sevinmek istiyorum gebelik değerleri artar mı?

sana benden de bir şey testi evde yaptım yalnızdım şaşkınlıktan 10 defa sağa sola yürüdüm ne yapacağımı şaşırdım kedi kendime ama bende de aynı durum oldu paylaştıkça mutluluk artıyor inan bende kalakaldım ortada istediğiiz bir şey bizde daha mayıs ayından sonra düşünüyorduk ve geldi işte...sağlıkla yol alalım inşallah

inşallah bakalım..ben direk hastaneye gittim evde pozitif çıkınca..arkadaşım acilde nöbetçiydi bi daha baktık pozitif ağlaya ağlaya bütün doktorlara sarıldım sevinçten..ama sonradan bi acayip oldum hem seviniyorum hem çok şaşkınım hala..ama güzel bşy sanırım çevremdeki bütün anneler mutlu bnm için..

inşallah bakalım..ben direk hastaneye gittim evde pozitif çıkınca..arkadaşım acilde nöbetçiydi bi daha baktık pozitif ağlaya ağlaya bütün doktorlara sarıldım sevinçten..ama sonradan bi acayip oldum hem seviniyorum hem çok şaşkınım hala..ama güzel bşy sanırım çevremdeki bütün anneler mutlu bnm için..

bu arada hayırlı olsun senin bebeğin de Allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin

2. kan testini dayanamayıp yaptırdım çarşamba günü 196 çıkan değerim ükür bugün (2 gün içinde) 582.7 olmuş sevinçten uçtum şimdi allahım sabırla güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin hepimize. çok mutluyum doktorum çok güzel dedi fazlaca artış olmuş değerde ...:))

2. kan testini dayanamayıp yaptırdım çarşamba günü 196 çıkan değerim ükür bugün (2 gün içinde) 582.7 olmuş sevinçten uçtum şimdi allahım sabırla güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin hepimize. çok mutluyum doktorum çok güzel dedi fazlaca artış olmuş değerde ...:))

cnm tebrikler o duyguyu cok iyi anlıyorum benimde gebeliğim beklemediğim anda oldu eşimde bende cok mutluyuz su anda:1: benim sat tarihim 27 marttı 2 mayısta kan testi yaptırdım değerim 1000 cıktı doktor müthiş dedi 4 haftalık gebeyim suanda :27::27: ne muhtesem bi duyguymuş su anda anlıyorum rabbim her isteyene nasip eder inş.:):38::38::38::49:

Back