ben de hamile olduğumu pzt günü öğrendm...yazdan sonra düşünüyoduk ufaklık sürpriz yaptı..adetim iki gün geçmişti negatif çıkar diye yaptım pozitif çıktı.hala çok şaşkınım..ve çevrenin ilgisinden çok bunaldım..anneliği hissdemiyorum dahaa..lütfen biri bana yardım etsin...herkes böyle mi oluyo beklemeden hamile kalınca..
aniden hamile kalınca nasıl olunuyor nasıl hissediliyor bilmem ama .süpriz yapmış bebişiniz.
ve galiba çok programlı birisinizki yazdan sonra bunu zaten düşüneceğinze rağmen dert etmişsiniz şuanda olmasını.. bence iyi tarafından bakın
hayırlı uğurlu olsun canım minik mucizeniz size süpriz yaparak bekletmeden hemen gelmiş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... canım idrar testi pozitif kan tahlilinde pozitif çıktığına göre şüphelenecek birşey yok.... bugün başka bir yere baktırsan dahi aynı sonucu alırsın bence yarın yada cumartesi günü yeniden yaptır çünkü değerler 1-2 gün içinde 2 ye katlanıyor...
Canım hayırlı olsun eğer kan testinde çıkmışsa hiç şühpen olmasın bende oğluşuma hamile olduğumu adetim gecikmeden öğrenmiştim :))
Allah bebişini hayırlarla kucağına almak nasip etsin :))
inşallah öyledir sabırsızlıkla bekliyorum...Allahım dileyen herkese versin...sevin tabi canım hamilesin
bir kaç gün sonra tekrar yapalım demesinin sebebi bebğin sağlıklı olup olmamsı ile alakalı
yükselirse (ki yükselir herşey yolundadır inşallah) sorun yok diyecek sadece
ben de hamile olduğumu pzt günü öğrendm...yazdan sonra düşünüyoduk ufaklık sürpriz yaptı..adetim iki gün geçmişti negatif çıkar diye yaptım pozitif çıktı.hala çok şaşkınım..ve çevrenin ilgisinden çok bunaldım..anneliği hissdemiyorum dahaa..lütfen biri bana yardım etsin...herkes böyle mi oluyo beklemeden hamile kalınca..
adet günü gelmeden nasıl hissettin
arkadalar umarım atlamamamışımdır herkese ayrı ayrı yazmak istedim çok teşekkür ederim. mutluyum ben bir taraftanda kpss ye hazırlanıyordum. iyi ki çoğu çalışmamı tamamladım. mutluyum...ilk annneler günüm olacak ...ve kayınvalideme ve kayınpederime daha söylemedim pazar günü anneler günü için kahvaltıya gideceğiz onlara orada masada söyleyeceğiz...çok sevineceklerine eminim ... yazarım yine fazla giremiyorum buraya ama annelikle ilgili en güzel paylaşımları bu sitede görüyordum bu nedenle sizlerle paylaşmak istedim bir daha ki test sonucumu yazarım yine buraya görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?