• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şaşkınım...sevinmek istiyorum gebelik değerleri artar mı?

poyyeb

2. dereceden bilinmeyenim :)
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
989
500
103
merhaba arkadaşlar. asılmayısta düşünüyorduk gebeliği nisanda 1 defa korumasız birlikteliğimiz oldu eşimle ve adetim daha gecikmeden belirtiler çıktı benn de hazır testlerden yaptım çift çizgiyi gördüm 1 gün sonra yine yaptım yine çift çizgi sonra dün kan testi yaptırdım bugün sonucu çıktı 196 çıktı doktor pozitif görünüyor ama birkaç gün daha geçsin hızla yükselmesi gerekiyor dedi. sizce bugün başka yerde dekan testine baktırmalımıyım meraklandım...tam sevinemiyorum dahi...sizce bu değer 1 gün içinde artar mı.

hayırlı uğurlu olsun canım minik mucizeniz size süpriz yaparak bekletmeden hemen gelmiş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... canım idrar testi pozitif kan tahlilinde pozitif çıktığına göre şüphelenecek birşey yok.... bugün başka bir yere baktırsan dahi aynı sonucu alırsın bence yarın yada cumartesi günü yeniden yaptır çünkü değerler 1-2 gün içinde 2 ye katlanıyor...

Canım hayırlı olsun eğer kan testinde çıkmışsa hiç şühpen olmasın bende oğluşuma hamile olduğumu adetim gecikmeden öğrenmiştim :))
Allah bebişini hayırlarla kucağına almak nasip etsin :))

sevin tabi canım hamilesin
bir kaç gün sonra tekrar yapalım demesinin sebebi bebğin sağlıklı olup olmamsı ile alakalı
yükselirse (ki yükselir herşey yolundadır inşallah) sorun yok diyecek sadece

senin adına cok sevındım...hayırlı ugurlu olsun.

rabbım bizlere ve ısteyen herkese nasıp etsın.

bencde kesın hamılesın kandakı degerler hızla artıyormus

baska yerde yaptırmana hıc gerek yok:92::92:

ben de hamile olduğumu pzt günü öğrendm...yazdan sonra düşünüyoduk ufaklık sürpriz yaptı..adetim iki gün geçmişti negatif çıkar diye yaptım pozitif çıktı.hala çok şaşkınım..ve çevrenin ilgisinden çok bunaldım..anneliği hissdemiyorum dahaa..lütfen biri bana yardım etsin...herkes böyle mi oluyo beklemeden hamile kalınca..

adet günü gelmeden nasıl hissettin

ben de hamile olduğumu pzt günü öğrendm...yazdan sonra düşünüyoduk ufaklık sürpriz yaptı..adetim iki gün geçmişti negatif çıkar diye yaptım pozitif çıktı.hala çok şaşkınım..ve çevrenin ilgisinden çok bunaldım..anneliği hissdemiyorum dahaa..lütfen biri bana yardım etsin...herkes böyle mi oluyo beklemeden hamile kalınca..

aniden hamile kalınca nasıl olunuyor nasıl hissediliyor bilmem ama . :49:süpriz yapmış bebişiniz.:49:
ve galiba çok programlı birisinizki yazdan sonra bunu zaten düşüneceğinze rağmen dert etmişsiniz şuanda olmasını.. bence iyi tarafından bakın

aniden hamile kalınca nasıl olunuyor nasıl hissediliyor bilmem ama . :49:süpriz yapmış bebişiniz.:49:
ve galiba çok programlı birisinizki yazdan sonra bunu zaten düşüneceğinze rağmen dert etmişsiniz şuanda olmasını.. bence iyi tarafından bakın

rabbim sağlıklı evlat versin çok sevinmelisiniz

hayırlı uğurlu olsun canım minik mucizeniz size süpriz yaparak bekletmeden hemen gelmiş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... canım idrar testi pozitif kan tahlilinde pozitif çıktığına göre şüphelenecek birşey yok.... bugün başka bir yere baktırsan dahi aynı sonucu alırsın bence yarın yada cumartesi günü yeniden yaptır çünkü değerler 1-2 gün içinde 2 ye katlanıyor...

canım teşekkür ederim ..:) ben de doktora sordum oda cuma günü 380 pazar günü 760 olmalı dedi ben de cumartesi yaptırmak istiyorum bakalım yazacağım ama sabırsızım mutluyum...

Canım hayırlı olsun eğer kan testinde çıkmışsa hiç şühpen olmasın bende oğluşuma hamile olduğumu adetim gecikmeden öğrenmiştim :))
Allah bebişini hayırlarla kucağına almak nasip etsin :))

innuk canım sağol dileklerin için çok farklı duygulardayım...inşallah sağlıkla ilerler bu güzel yolumuz

sevin tabi canım hamilesin
bir kaç gün sonra tekrar yapalım demesinin sebebi bebğin sağlıklı olup olmamsı ile alakalı
yükselirse (ki yükselir herşey yolundadır inşallah) sorun yok diyecek sadece
inşallah öyledir sabırsızlıkla bekliyorum...Allahım dileyen herkese versin...

sana benden de bir şey testi evde yaptım yalnızdım şaşkınlıktan 10 defa sağa sola yürüdüm ne yapacağımı şaşırdım kedi kendime ama bende de aynı durum oldu paylaştıkça mutluluk artıyor inan bende kalakaldım ortada istediğiiz bir şey bizde daha mayıs ayından sonra düşünüyorduk ve geldi işte...sağlıkla yol alalım inşallah

adet günü gelmeden nasıl hissettin

canım aslında durum şu en son 4 nisanda adet olmuştum ve 17 nisanda korumasız ilişkim olmuştu ve nasılo bir şey ise 25inden bu yana ara ara minik bulantılar ve iananılmaz ağlamalar reklama bile çevremdekiler hissetti bunu test yap dediler ve 4 ünde adet olmam gerekiyordu ve ben 3 ünde yaptım çıktı

arkadalar umarım atlamamamışımdır herkese ayrı ayrı yazmak istedim çok teşekkür ederim. mutluyum ben bir taraftanda kpss ye hazırlanıyordum. iyi ki çoğu çalışmamı tamamladım. mutluyum...ilk annneler günüm olacak ...ve kayınvalideme ve kayınpederime daha söylemedim pazar günü anneler günü için kahvaltıya gideceğiz onlara orada masada söyleyeceğiz...çok sevineceklerine eminim ... yazarım yine fazla giremiyorum buraya ama annelikle ilgili en güzel paylaşımları bu sitede görüyordum bu nedenle sizlerle paylaşmak istedim bir daha ki test sonucumu yazarım yine buraya görüşmek üzere

arkadalar umarım atlamamamışımdır herkese ayrı ayrı yazmak istedim çok teşekkür ederim. mutluyum ben bir taraftanda kpss ye hazırlanıyordum. iyi ki çoğu çalışmamı tamamladım. mutluyum...ilk annneler günüm olacak ...ve kayınvalideme ve kayınpederime daha söylemedim pazar günü anneler günü için kahvaltıya gideceğiz onlara orada masada söyleyeceğiz...çok sevineceklerine eminim ... yazarım yine fazla giremiyorum buraya ama annelikle ilgili en güzel paylaşımları bu sitede görüyordum bu nedenle sizlerle paylaşmak istedim bir daha ki test sonucumu yazarım yine buraya görüşmek üzere

hayırlı olsun canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin bizlere de nasib etsin inşallah :49:

Back