Bebek Beslenmesi Şaşırıp kaldım yardım edin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba, demir takviyesi ne kullanıyorsunuz acaba? Biz de yeni başlayacağız hem vitamin hem de demir takviyesine, ne önerirsiniz?

Ben nova ferrum kullaniyordum ama turkiyede satılmıyor. Fiyatlarida uctu zaten. Suan sidefer damla kullaniyorum.
Biz de ara vermeden önce sidefer kullanıyorduk ama içeriğinin güvenilir olmadığını okudum. Siz de bir bakın isterseniz :)

Ayy evet haklısınız ne bileyim kendimce çözüm üretiyorum heralde belki o zman yer diye de yok olmaz dediğiniz gibi aç kalır. Belki diş dönemidir atlatirsak düzelir
Canım kulağına baktır lütfen kulak iltihabı olabilir benimde olmuştu bebeğimin hiç aklımıza gelmemişti kulak iltihabı çıkmıştı

Biz de ara vermeden önce sidefer kullanıyorduk ama içeriğinin güvenilir olmadığını okudum. Siz de bir bakın isterseniz :)
Benim kizimin demir eksikligine bagli katilmasi oluyor. O yuzden +3 degerlikli demir kullanmamiz gerekiyor o da sideferde var. Icerik inceleme sansimiz kalmiyor o yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…