- 4 Ocak 2020
- 59
- 10
- 3
- Konu Sahibi You lost me
-
Amin inşallah çok teşekkür ederim cümlesininkini korusun inşallah. Kilosu son zamanlara kadar hep normaldi çünki iyi besleniyordu sadece antibiyotik kullaninca gerilime olmuştu. Sağlık olsunda kilo yerine gelir diye düşündüm ama başka hastalıkar olmasınHastalik kaynaklidir. Benzer durum yasamadik fikir soyleyemeyeceğim ama arkadaslarimizdan birinin kizi 4 yasini gecti, her ay fena hastalanir igne hava ilac gezerler, hep zayifti alt sinira yakindi ama saglikliydi. Rabbim kiziniza da sifa versin tez zamanda.
Yara olarak bişey farketmedim. Sürekli diş etekrini kontrol ediyorum ondada yara tarzında bişey görünmüyorum ama dış etlerinde şişlikler var zaten diş de çıkarıyor ama yeni deil daha önce de çıkardı ama yerdi yemegini bilemiyorum kiiAgzinda yara olabilirmi
Yada sut azsa ugrasmak istemiyordur
Yara olarak bişey farketmedim. Sürekli diş etekrini kontrol ediyorum ondada yara tarzında bişey görünmüyorum ama dış etlerinde şişlikler var zaten diş de çıkarıyor ama yeni deil daha önce de çıkardı ama yerdi yemegini bilemiyorum kii
Hayır hiç ağzına bile almıyor kiağzına alıp yutmuyorsa ağzında yara olabilir. hastalık diş çıkarmaya denk geldiyse ondan da olur. üzülmeyin emzirin mutlaka
Hayır hiç agizina bile almıyor ki yutmasin. Baazen alırsa oda hemen geri çıkarır tükürür yani. Sütum çok az ama yinede emzirmeye çalışıyorum oda istemediği için bu gidişle süt üretemicem hiç galibaağzına alıp yutmuyorsa ağzında yara olabilir. hastalık diş çıkarmaya denk geldiyse ondan da olur. üzülmeyin emzirin mutlaka
doktora bi gösterin bazen bizim gözümüzden kaçabiliyor ufak şeyler. hem belkşi doktorunuzun da bir önerisi olabilir.Yara olarak bişey farketmedim. Sürekli diş etekrini kontrol ediyorum ondada yara tarzında bişey görünmüyorum ama dış etlerinde şişlikler var zaten diş de çıkarıyor ama yeni deil daha önce de çıkardı ama yerdi yemegini bilemiyorum kii
Çok teşekkür ederim.. götürücem en kısa zmanda inşallah düzelirdoktora bi gösterin bazen bizim gözümüzden kaçabiliyor ufak şeyler. hem belkşi doktorunuzun da bir önerisi olabilir.
günahtır aç kalır yavrum. diş yüzünden katı gıda yemeği reddedebilir.Mama vermeyi kesmelimiyim acaba diyorum
Ayy evet haklısınızgünahtır aç kalır yavrum. diş yüzünden katı gıda yemeği reddedebilir.
Normalde demir takviyesi vardı ama çok fazla ilaç kullandığımız dönemde onu vermedim nerdeyse 2 hafta kadar. Acaba ondan da olabilir mi yaa1 yasinda ayni seyi bizde yasadik. Demir takviyesi vermiyorsaniz demir eksikligi baslamistir istahsizlik yapar. O donem kizim fiziksel ve bilissel olarak atak yapmisti. Buna bagli takviyeye ragmen demiri dusmustu. Demir ve zinco takviyesi ile 1 haftada toparladi istahi. Sonra ki kontrolde kan degerleri yukselmisti.
Evet yaptırıcam teşekkür ederimOlabilir. O dönemde hizli buyume eksiklige sebep oluyor. Tahlil yaptirin
Ne şekilde veriyorsunuz? Şurup mu damla mi?sizin bebenin aynisi benim kizim.12 ay 20 gunluk.demir eksikligi cikti bizde takviye etmeye calisiyiruz ama ilaca bile agzini acmiyor ki.
surup verdi doktor agzini acmayinca enjektorle verdim oda kusturdu bende damla formunu aldim damla veriyorum cay kasigina damlatip zar zorNe şekilde veriyorsunuz? Şurup mu damla mi?
Benim kızım damla olarak cok seviyor kendisi ağzını acıyor çok ilginç tabiisurup verdi doktor agzini acmayinca enjektorle verdim oda kusturdu bende damla formunu aldim damla veriyorum cay kasigina damlatip zar zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?