şaşırdım kaldım

B
k.valdem çıktığında yorulmuştum zaten yarimden kalkmadım bileo gidiyorum dedi ben uzandım dizi izlemeye aradan çok vakit geçmedi 40 50 dakka hiç yerimden kalkmadımki hadi kitleyim diyim hiç sanmıyorum.
Belki kv kilitlemiştir ve unutmuştur. Geçenlerde tesisatçı geldi çatıya çıktı eşimde inip çıkıyor ben her seferinde kapıyı kilitlemişim ve şaşırıyorum ya ne zaman kilitledim hatırlamıyorum bile ve anlık oluyor eşimde sinirli neden kilitliyorsun diyor inip çıkıyorum. Siz yine de tedbir alın.

bencede en iyisi tedbir almak en azından içim rahat etsin.

Ben net bağlamaya geldim diyen çocuktan işkillendim doğrusu. Onun işi gibi geldi. Belki hırsızdı.Öyle bir oyun yaptı nerden biliyorsunuz doğru söylediğini

Ben net bağlamaya geldim diyen çocuktan işkillendim doğrusu. Onun işi gibi geldi. Belki hırsızdı.Öyle bir oyun yaptı nerden biliyorsunuz doğru söylediğini
çocukla konuşmadık cnm alt kattaki komşuyla konuştuk o söyledi bize net için geldiğini.

kayınvaliden çıkarken kilitlemiş olamazmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…